Recenzie: Sweet Summer Feels – Flora Summers

Recenzie: Sweet Summer Feels - Flora Summers

Flora Summers redă perfect senzația unui roman de vară fierbinte în noul său single, „Sweet Summer Feels”. De-a lungul melodiei indie-pop ușoare, Summers pictează cu ușurință imaginea unui flirt lipsit de griji de vară. Piesa este saturată de imagini ingenioase, de la palmierii de pe plaja Venice la înotul în valurile oceanului cald și albastru. În refren, ea cântă: „Sărută-mă ca soarele într-o zi de vară // Fă-o să ardă ușor, așa un pic de durere acrișoară // Atinge-mă ca valurile moi lovesc plaja // Fă-o să se simtă sălbatică și liberă”. Aceste versuri flirtante întăresc atmosfera senzuală, cu accent pe chimia incontestabilă și ispita irezistibilă dintre cei doi îndrăgostiți. Post-refrenul constă în repetarea cârligului de către Summers: „Gimme gimme, uh sweet summer feels”. Ea își roagă partenerul să cedeze acestei atracții incontestabile și să se lase complet absorbit de spiritul ei vesel de vară. Prin liricismul său poetic, Summers transportă ascultătorul pe o plajă albă și nisipoasă alături de partenerul lor, făcând din aceasta melodie a sezonului.

„Sweet Summer Feels” are o producție aerisită care completează versurile relaxate, creând un imn de neuitat al verii. Melodia începe cu note de claviatură și un riff ușor de chitară cântat deasupra. În fundal, ritmul menține un tempo constant, cu efecte sintetizate periodice ale vocii cântând „yeah”, oferind un element dinamic suplimentar intro-ului. Summers începe versul cu vocea ei etereală însoțită de linia de bas complexă care rămâne constantă pe parcursul melodiei. În cea de-a doua jumătate a versului, ritmul devine mai complex, oferind un element divizat producției. Tobele scad în volum în pre-refren, permițând o construcție mai mare către refrenul cu energie ridicată. În refren, notele claviaturii se estompează și chitara electrică devine mai proeminentă, în timp ce efectele sale multiple de sunet sunt eliminate. Linia de bas complexă se schimbă în timp ce își menține natura sa intricate. Post-refrenul utilizează întreaga producție, cu revenirea notelor de claviatură care amplifică cârligul contagios. Restul melodiei continuă cu o structură constantă care ghidează fără efort ascultătorul prin cântec și îl face să se simtă la fel de lipsit de griji ca versurile facăcăioase. Producția unică evidențiază stilul individualistic al lui Summers, care îmbină indie-pop-ul modern cu influențele retro clasice, făcând din „Sweet Summer Feels” alegerea perfectă a celui de-al doilea single pentru cariera sa solo.

Flora Summers este o cântăreață, textieră și producătoare din Suedia. „Sweet Summer Feels” este cel de-al doilea ei single ca artist solo. În prezent, ea lucrează la debutul său solo, care urmează să fie lansat mai târziu în acest an. Summers este jumătatea electro pop a duo-ului Isle of You. Duo-ul a fost nominalizat la Artistul Viitorului în Suedia la premiile P3 Guld. În timp ce Summers își creează propria muzică solo sub pseudonimul său, ea continuă să lanseze muzică cu Isle of You sub numele de Ida Johansson. Prin arta ei, ea aspiră să creeze o muzică sinceră și personală – ceva care să fie autentic pentru ea. Sunetul ei este o frumoasă îmbinare de indie-folk și pop, inspirată de alți artiști din gen, precum Lana Del Rey, Florence + The Machine și Angel Olsen.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți