Recenzie: Symptoms – Katie Belle

Recenzie: Symptoms - Katie Belle

Această melodie, „Simptome” interpretată de Katie Belle, descrie perfect cum te simți atât de copleșit de o persoană încât aproape te simți dependent de ea. Ești captivat de această persoană, te simți atât de atașat de ea încât te face să te simți puțin nebun, dorindu-ți ca ea să fie tot timpul în preajma ta și simțindu-ne lipsa atunci când pleacă din încăpere. Cu versuri precum „Știu că mă voi întoarce pentru mai mult” și „cu fiecare atingere simt alinare,” Belle transmite această atracție irezistibilă care aproape depășește înțelegerea. Această persoană se află în tine, determinându-te să simți toate complexitățile pe care le pot cauza iubirea și alte emoții profunde, iar această melodie surprinde această experiență într-un mod pe care doar muzica o poate face.

„Simptome” este o melodie pop irezistibil de atrăgătoare, echilibrând versuri fluide cu o melodie antrenantă care te face să dansezi. Chiar de la început, vocea șoptită caracteristică a lui Belle te atrage, acompaniată de un ritm simplu care începe încet melodia înainte de a se dezvolta într-un ritm mai greu și contagios. Peisajul sonor electronic bogat creat în această melodie captivantă prinde viață în refren, oferind decorul perfect pentru versurile senzuale care contribuie la ceea ce este această melodie. Vulnerabilitatea brută amestecată cu o producție captivantă continuă să se desfășoare pe parcursul întregii piese, încetinindu-se în punte doar pentru a atinge vârful într-un ultim refren uimitor. Toate aceste motive, și multe altele, sunt motivele pentru care această melodie se află într-o buclă imediată!

Katie Belle este o cântăreață și compozitoare de muzică pop americană, precum și model și actriță. Ea înregistrează muzică atât în Los Angeles, cât și în Atlanta, unde lucrează la perfecționarea compozițiilor sale și la realizarea de muzică nouă. Belle a fost concurentă la American Idol în 2019 și a atras atenția unor nume importante din industria muzicală, precum Katy Perry și Luke Bryan, fiind recunoscută ca unul dintre cei mai buni 50 de artiști pop de urmărit în revista Rolling Stone, conform Tunecore. Cunoscută pentru vocea ei șoptită și prezenta sa jucăușă pe scenă, ea compune și lansează muzică încă din 2016, primul său single fiind „My Church”. Recent, a avut succes cu single-ul său „The Best You’ll Ever Have”, lansat în martie 2023, și cu cel mai nou single al său, „Simptome”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți