Recenzie: Take Me Out – iamnotshane

Recenzie: Take Me Out - iamnotshane

iamnotshane lansează „Take Me Out” pentru a rescrie narativa privind expectativele sociale. În viață, poate exista o presiune sufocantă de a urma traseul vieții „perfecte”. În vremurile de demult, părea că toată lumea a descoperit destul de repede, dar au înlocuit fericirea adevărată cu înțelegerea „ce fac vecinii”? Nu există un drum ideal către fericire, pentru că fiecare ființă umană este diferită, cu vise și circumstanțe unice. Dacă nu te-ai căsătorit la 25 de ani, cu gardul alb și cu o stradă fără ieșire, cu 2 copii, un băiat și o fată, și cu un job într-o corporație de top, ești considerat nedrept un eșec. Ceea ce acești oameni nu-ți spun este că în spatele unei peluze impecabil tunsă și strălucitoare se află o casă nefericită, în care lucrurile sunt mult mai rău decât o geamie spartă. Ești blestemat dacă o faci și blestemat dacă nu, deci ar trebui să trăiești viața pe care o vrei, fără a ţine cont de judecăți ipocrite și presiunea de a urma status quo-ul. Nu contează ce faci, cineva va avea întotdeauna o părere despre asta. Cei mai fericiți oameni sunt cei care nu țin seama de părerea oilor. Lumea te va înghiți și te va scuipa dacă-i permiți, deci stai puternic în convingerile tale, fii neînduplecat în alegerile tale de viață și nu-ți păsa de părerea altora, pentru că nu vei putea să-i mulțumești pe toți; singura persoană de care ar trebui să-ți pese este cea din oglindă, iar relația pe care ar trebui să o îmbunătățești este cea cu tine însuți.

„Take Me Out” abordează presiunea de a se conforma unui anumit program pentru atingerea de repere precum căsătoria, găsirea locului de muncă perfect și cumpărarea unei case. iamnotshane folosește platforma sa pentru a contesta povestea și a încuraja ascultătorii să trăiască o viață autentică, fără a se conforma societății. El vrea să scape de tipar și să își creeze propriul drum în viață. În loc să te pierzi pe tine însuți și să te supui așteptărilor, iamnotshane vrea să știi că e în regulă să fii doar tu. Așază-te la casa ta când și dacă e momentul potrivit. Găsește-ți jobul care te împlinește. Trăiește fericit într-un apartament de garsonieră în timp ce te străduiești să-ți urmezi visurile. Nu te scuza și nu te pocăi pentru a explora tot ceea ce viața are de oferit în afara normelor societății.

iamnotshane este un cântăreț/compozitor din Los Angeles, cu peste 130 de milioane de ascultări globale ale muzicii sale. Baza de fani a fost construită pe baza pieselor demo realizate în dormitor pe EP-ul său de debut, Sad, și videoclipurilor sale muzicale foarte vizuale și originale. În 2021, a lansat albumul său de debut, One Less Year Alive, care conținea single-ul senzațional la nivel mondial „Maybe My Soulmate Died”, clasându-se pe locul 1 în topul Apple Music Breaking Pop. După turneul său de cap de afiș din 2022 și videoclipurile muzicale autoproduse, care au adunat peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, a cucerit industria cu mesaje de maximă importanță și susținători fanatici. „Take Me Out” este a doua lansare de pe albumul său foarte așteptat. Cu vocea sa distinctă, melodii molipsitoare, mișcări de dans neobișnuite și umor uscat, iamnotshane și-a creat o marcă dinamică cu un grup de fani pasionați, și abia începe!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți