Recenzie: Take Notice – Baby Pink

Recenzie: Take Notice - Baby Pink

Unele interacțiuni au o chimie copleșitoare. Noul single al lui Baby Pink, „Take Notice”, este o melodie hip-hop și pop seducătoare, care prezintă o tensiune romantică și o energie în creștere. Piesa transportă audiența pe o pistă de dans, unde aceștia pot vizualiza o relație înfloritoare. Împreună, versurile captivante și ritmul groovy creează o experiență auditivă infectioasă, provocând mișcări ritmice ale șoldurilor și bătăi ale capului nesfârșite. De exemplu, versurile „Și continuăm să dansăm în jurul acestor jocuri amuzante pe care le jucăm” și „Înca te lași influenţat de ideii că nu sunt în vizorul tău” ilustrează o conexiune jucăușă între un cuplu cu o chimie incontestabilă. „Take Notice” este piesa perfectă pentru a fi difuzată într-un club sau la o petrecere pentru a atrage oamenii pe pistă și a-i face să se miste. Vocile hipnotice ale lui Baby Pink, împreună cu instrumentația energică a piesei, fac din „Take Notice” un hit imediat.

“Take Notice” începe cu o percuție vibrantă și suneturi sintetice pline de viață. Vocile atrăgătoare și clare ale lui Baby Pink adaugă la natura fascinantă a piesei. Refrenul optimist al single-ului prezintă gama sa largă de voci, atingând note frumoase cu înălțimi înalte. Utilizarea armoniilor încântătoare și a notelor interesante, distribuite sub melodia principală prin stratificarea vocală intricate, evidențiază frumusețea învăluită în sunete. Îndemânarea fină și vocea plină de suflet a lui Baby Pink o diferențiază de alți artiști pop și hip-hop ai momentului. Versurile pline de farmec, ritmul carismatic și lirica sinceră fac din aceasta o piesă iconica. Din fericire pentru fanii săi, „Take Notice” este doar al doilea single de pe viitorul său EP numit „Crocodile”.

Baby Pink este o cântăreață și compozitoare de muzică R&B alternativă, cu influențe de hip-hop, bazată în East London. Single-ul său de debut din 2018, „Timing”, este o melodie încântătoare, cu vocile sale angelice și abilitatea de a atinge note etereale, de soprană. Începând de atunci, discografia sa a crescut exponențial, cu hit-uri precum „Heartless”, „Milk and Sugar”, „Unbothered” și „Reckless”, care au acumulat peste 37.000 de stream-uri numai pe Spotify. Baby Pink s-a asociat cu Hurricane, un talentat compozitor de muzică din Luton Town, pentru a-și crea single-ul din 2021 „Peace of Mind”. De asemenea, a colaborat cu Kieran, un artist din Londra, pentru a crea single-ul lor din 2023, „Crocodile”, o melodie R&B relaxată, care se remarcă prin alergări vocale hipnotizante din partea ambilor cântăreți. De fapt, atât Baby Pink, cât și Kieran apar în videoclipul oficial al piesei „Crocodile”, care a avut premiera pe 31 ianuarie 2023. Videoclipul prezintă filmări de stil cinematografic, colorizare frumoasă și lumină naturală impresionantă, ceea ce creează o experiență vizuală estetică și parcă desprinsă dintr-o eră vintage. Stilul eclectic și abilitățile muzicale talentate asigură poziția lui Baby Pink ca o stea în ascensiune în genul muzical R&B. Puteți vedea live prestația lui Baby Pink la lansarea celui de-al doilea său EP, „Crocodile”, care va avea loc la Colour Factory din Londra pe 23 februarie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți