Recenzie: talk back – AVEY

Recenzie: talk back - AVEY

Sunt câteva lupte din viață pe care mulți dintre noi le experimentăm. Uneori ne confruntăm cu îndoieli de sine sau cu descoperirea propriei identități. Este, de asemenea, ușor să te pierzi în așteptările externe, să te îngrijorezi atât de mult în legătură cu ceea ce se așteaptă de la tine de către alții sau de societate. AVEY ne oferă o piesă introspectivă care ne poartă într-o călătorie de autodescoperire cu noul său single, „talk back”. Melodia abordează teme ca regretul, auto-criticarea și lupta de a-ți găsi propria identitate, încurajând ascultătorii să depășească orice sentiment de îndoială de sine și presiunile așteptărilor externe. „talk back” este o abordare sinceră și plină de umor pentru învingerea acestor sentimente și cu siguranță îți va ridica starea de spirit.

„talk back” începe cu o atmosferă relaxată, prezentând un riff energic de chitară și intervenții electronice etereo. Vocile clare ale lui AVEY livrează cu ușurință melodii atrăgătoare și versuri introspective. Spre sfârșitul piesei, „talk back” explodează în ritmuri electropop puternice, eliberând enegia epică pe care piesa o acumulase. Ritmul vesel al piesei este contagios, oferind fundalul perfect pentru a dansa în acompaniament. Este o piesă obligatorie pentru orice enthusiast al muzicii pop. Plină de melodii memorabile și voci plăcute, „talk back” este o adăugare scurtă și dulce în lumea muzicii pop, care te va lăsa cerșind mai mult.

Proiectul indie alternative, AVEY, reprezintă debutul solo al lui Avery O’Brien. După succesul bucurat cu trupa sa, Harlequin Gold, cântăreața și compozitoarea a decis să-și deschidă aripile și să își înceapă cariera solo. Înainte de lansarea piesei „talk back”, AVEY a lansat single-ul „end game”. Cu mai multă muzică pe viitor, „end game” este primul single lansat de pe EP-ul cu cinci melodii al lui AVEY. Se așteaptă ca EP-ul să fie lansat în primăvara anului 2023. AVEY se inspiră din artiști precum Bon Iver, Holly Humberstone, The 1975 și Billie Eilish. Cu un ton sincer, AVEY combină căldura instrumentelor tradiționale cu o tuse de sunete electronice întunecate.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți