Recenzie: Talk of Town – NOMENA

Recenzie: Talk of Town - NOMENA

„Talk of Town” este un imn plin de suflet care reflectă întrebarea între „viața perfectă” și realitate. NOMENA aduce o poveste frumoasă în care naratorul se compară cu un coleg care, în ochii lor, are o viață perfectă și ideală. Dar ceea ce este perfect este diferit pentru fiecare în parte și este ușor să te gândești la ceea ce nu ai în loc să apreciezi ceea ce ai. Așa cum NOMENA recomandă audienței să valorifice experiențele diverse pe care le-au avut în creșterea lor, producția sclipitoare și clară completează perfect și se potrivește cu atmosfera reflexivă a piesei.

NOMENA încorporează o varietate de genuri, de la retro, acustic, la peisaje sonore pop clasice, deoarece se mișcă cu ușurință între jocuri playful și neslefuite, vulnerabil și înfricoșător. Chimia acestui duo este clar evidentă, iar producția și versurile lucrează împreună într-o armonie perfectă pentru a crea un imn în ritm alert, dar contemplativ, care te prinde în sentimente târzii de noapte. Muzica este puternică și amestecul de sunete, emoții și versuri al NOMENA este o îmbinare frumoasă a tuturor elementelor care îi definesc în mod incontestabile pe ei înșiși. Ei își doresc să-și împărtășească sfaturile despre felul în care aleg să vadă lumea.

“Talk of Town” este primul single al anului 2023 lansat de NOMENA. NOMENA, un duo dinamic de pop format din Erika Nomena și Sitraka Andriana, a făcut muzică împreună de ceva timp, mai întâi sub proiectul solo al lui Erika și în cele din urmă au decis că două minți sunt mult mai bune împreună. Sitraka este un producător talentat și tehnician din Stavanger, care a colaborat cu artiști precum Fordrekord din Haugesund și Hkeem. Erika a câștigat recunoaștere locală și internațională pentru abilitățile vocale și talentul său de compoziție. Acum, împreună ca NOMENA, Erika și Sitraka se îndreaptă către înălțimi tot mai mari în timp ce se pregătesc să lanseze EP-ul lor în curând.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți