Recenzie: Tattoo In My Brain – AIRBEAR

Recenzie: Tattoo In My Brain - AIRBEAR

Ați avut vreodată o persoană în minte? În „Tattoo in My Brain”, AIRBEAR povestește despre un fost iubit care a fost acela care i-a scăpat. Cântărețul descrie această persoană ca și cum ar fi tatuată în mintea sa, permanentă și constantă. Acum, că fostul său iubit a dispărut, tot ce poate face este să-și amintească amintirile din trecut. Vocalistul se întreabă dacă fostul partener se gândeste și el la momentele când erau împreună, înainte de a ajunge la concluzia că va gândi întotdeauna la trecutul lor. Cu toate că tema piesei este puțin melancolică, beat-ul distractiv și antrenant menține single-ul plin de viață. În ansamblu, aceasta este o piesă vibrantă, pe care o veți avea în minte imediat ce o veți asculta – la fel ca un tatuaj!

Single-ul începe cu sintetizatoare reduse care se îmbină frumos cu vocea joasă și ușor răgușită a cântărețului. Pe măsură ce refrenul se apropie, ritmul se accelerează înainte ca o melodie electrică să înceapă. Un moment remarcabil al piesei este puntea și interludiul în care melodia funky și intoxicantă este evidențiată. În timpul punții, instrumentele se estompează, iar vocalistul își pune în valoare vocea profundă uimitoare înainte ca beat-ul jucaus și plin de viață să revină. După ultimul refren, beat-ul continuă și apoi se estompează împreună cu versurile finale, „Ca un tatuaj în mintea mea”, punând accent pe sensul piesei. În final, aceasta este o piesă incredibilă, cu versuri de neuitat și un ritm groovy.

AIRBEAR este un artist din Sacramento, California. Muzicianul s-a simțit inspirat să-și scrie prima piesă după ce a urmărit emisiunea sa TV preferată, „Seinfeld”. Își înregistrează, produce și scrie muzica în propriul său studio de acasă. Vocalistul a lansat primul său single în aprilie 2021, intitulat „Kings and Queens”, care are un sunet ușor electric indie pop. De la prima sa piesă, a lansat trei cântece, inclusiv „Tattoo in My Brain”. Cu toate că a lansat doar câteva single-uri, AIRBEAR are aproape 700 de ascultători lunar și peste 18.000 de ascultări la piesa sa „Wake up and Find” pe Spotify. „Wake up and Find” este un cântec energic și electric indie pop. În ansamblu, AIRBEAR este un artist emergent la care trebuie să fiți atenți.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți