Recenzie: Tear Me Up – Myra Molloy x SANDY

Recenzie: Tear Me Up - Myra Molloy x SANDY

Cu piesa „Tear Me Up” a Myrei Molloy, ea se adâncește în dialogul interior dăunător și în problemele de încredere în sine cu sunete alternative de pop și de muzică electronică. Single-ul, care a fost co-scris și co-produs alături de artistul SANDY, a fost lansat pe 28 iunie 2023. Piesa a fost inspirată de experiențele Myrei și SANDY în timpul săptămânii Grammy din Los Angeles și de presiunile sociale care vin odată cu aceasta. În primul vers, Myra vorbește despre gândurile ei distrugătoare și modul în care acestea o controlează. Ea știe că nu ar trebui să permită altora să o trateze în felul acesta, dar ea își tratează rău mereu. Înainte de refren, ea spune că „ar fi atât de ușor” dacă ar putea să respire și să lase să plece, dar nu poate. Apoi, în refren, titlul este explicat: ea își distruge încrederea în sine și închide ochii la asta, dar își pierde mințile în timp ce face asta. Myra adaugă mai multă profunzime poveștii ei în al doilea vers, explicând că alții contribuie la durerea și la auto-deprecierea ei. Ea încearcă să nu acorde atenție acestui lucru, dar își pierde „atât de neglijent” propria persoană. Apoi repetă de două ori refrenul, insinuând în continuare faptul că se distrug ementi.

Sunetul Myrei în „Tear Me Up” este foarte diferit de pop-ul comercial, dar acționează ca o gură de aer proaspăt. Ea folosește un sunet digitalizat și electronic greu care contrastă în mod semnificativ cu versurile sale. Versurile ar sugera că ea ar alege o cale mai „probabilă și sigură” pentru instrumentație, dar sunetul ales de ea ridică piesa în mod semnificativ. Versurile ei prezintă un acompaniament simplu și ușor, în timp ce refranul folosește un beat sintetizat complex și întunecat. În producția Myrei și a lui SANDY, diferite modulații vocale și tehnici contribuie la sunetul electronic și crează adâncime pentru piesă. Ei folosesc, de asemenea, diferite efecte sonore pentru a crea un sunet unic.

Myra Molloy este o cântăreață, textiera, actriță și producătoare thai-americană, la doar 25 de ani. Ea a câștigat primul sezon al emisiunii Thailand’s Got Talent la vârsta de 13 ani în 2011. Myra are, de asemenea, o carieră dezvoltată ca actriță. Myra a apărut în turneul american al spectacolului Miss Saigon și a jucat rolul „Quinn” în filmul Netflix He’s All That în 2021. Ea a mai fost în Halfworlds 2 a HBO Asia în rolul „Wish”, unde a co-scris și a interpretat mai multe cântece pentru spectacol. În 2016, ea a fost distribuită pentru dublajul în thailandeză al personajului „Moana” în Moana și a fost de asemenea prezentă pe coloana sonoră premiată. În prezent, Myra are 50.000 de ascultători lunar, cu peste 3,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți