Recenzie: Tell Me What I Need To Do – Jack Kane

Recenzie: Tell Me What I Need To Do - Jack Kane

Jack Kane a reușit din nou, lansând o altă melodie captivantă și relevantă. „Tell Me What I Need To Do” este una dintre cele 4 piese interesante de pe noul lui EP. Această melodie prezintă un tip puternic de conștientizare de sine, spunând cuiva că vrei să fii acolo pentru ei ori de câte ori este posibil. Jack adaugă: „Poate că nu ești în măsură să rezolvi toate problemele lor, dar vei încerca din răsputeri. Cred că de multe ori, atunci când treci prin ceva, să știi că există cineva de partea ta, luptând alături de tine, poate reduce mult din presiunea situatiei „. Melodia sa ne face să simțim că suntem acolo, trecând prin etapele dorinței de a face tot posibilul pentru iubire. Putem simți acest sentiment de perseverență prin versurile sale, în timp ce descrie: „Suna-mă la miezul nopții și voi conduce direct la tine acasă”. Este un tip de devotament pe care cu toții vrem să-l simțim de la cineva pe care îl iubim.

Această piesă te atrage încă de la început, cu rădăcinile pop groove în primul rând și versurile captivante care o susțin. De la bun început, Jack ne ispitește cu vocea sa frumoasă. Construind ritmul, tobele se adaugă cu fiecare strat în timp ce piesa se dezvoltă. „Tell Me What I Need To Do” are o tonalitate umilă și intimă, dar ne captivază totuși, avansând intr-un ritm diferit. Pe măsură ce ritmul se schimbă, putem simți emoția și iubirea sa mai mult, tot dorind să cântăm fiecare cuvânt în cor. Cu fiecare impuls schimbător al fiecărei versuri, te atrage. Te lasă cu senzația de dependent și îți dorești să asculți din nou și din nou.

Jack Kane și-a făcut cariera încă din stadiul incipient al industriei de divertisment, evidențiindu-și gama sa de aptitudini. La doar 23 de ani, el și-a găsit deja pasiunea pentru actorie și muzică. Jack este din apropierea Londrei, în Hertfordshire, și are un spectacol viitor în apropiere în luna aprilie. Single-urile sale au atras deja urechile multor fani, anticipând cu entuziasm primul său EP. EP-ul, numit „Tell Me What I Need To Do”, este format din 4 piese care prezintă atât povestirea sa, cât și abilitățile vocale. Sunt foarte nerăbdător să văd ce aduce viitorul pentru acest artist! Nu uitați să-l urmați și să fiți la curent cu tot ceea ce ține de Jack Kane!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți