Recenzie: Terrified – Hattie Oates

Recenzie: Terrified - Hattie Oates

Toți avem dorința de a reuși și frica de eșec este ceva ce ne temem. Oamenii câștigă și pierd tot timpul, iar indiferent de rezultat, învățăm din el. Putem fi oricine vrem dacă ne punem mintea. Single-ul lui Hattie Oates, „Terrified”, vorbește despre a urmări ceea ce iubești, dar având teama de a eșua în proces. Face parte dintr-o experiență de învățare și știind cum să navighezi în viață pentru a-ți atinge ceea ce încerci să realizezi. Poate fi și dificil atunci când ai senzația că toți sunt înaintea ta, ceea ce poate fi intimidant; în schimb, gândește-te la asta ca la o sursă de motivație. Este doar o chestiune de a avea încredere în tine și de a crede că poți reuși să-ți atingi obiectivele.

„Terrified” are acea aură proaspătă, visătoare contrastată cu o vibrație întunecată. Deși are un amestec de pop alternativ cu un sunet edgy, versurile sunt totuși prominente și ajută la echilibrarea piesei. Vocea puternică a lui Oates evidențiază mesajul într-un mod frumos, datorită pasiunii pe care o simte pe tot parcursul acesteia, ajungând la ascultător despre urmărirea visurilor tale. Ea a creat această energie puternică cu versuri inspiraționale care arată abilitatea sa de a îmbina un subiect serios cu un ritm rapid. Tonalitatea vocii sale ajută la exprimarea sentimentelor brute și emoționale pentru a ilustra semnificația din spatele versurilor sale la care mulți se pot identifica. Pe parcursul piesei, ea are ecouri subtile care amplifică senzatia de vis – aproape halucinație, capturând imaginea luptei sale cu sine până când găsește o senzație de satisfacție. Ritmul în sine este rapid, dar animat și captivant, ceea ce îți permite să dansezi și să cânți cu vocea tare.

Hattie Oates este o cântăreață din Australia. Este cunoscută pentru experimentarea diferitelor genuri muzicale, dar în principal indie pop. Single-ul ei care a fost lansat în 2021, „Used To Be”, are un ton mai vesel și un ritm rapid, în timp ce celălalt ei single, „Waste My Time”, este mai mult o baladă cu o emoție brută. Următorul, „GOODBYE”, care a fost lansat în 2022, are versuri delicate, dar totuși o vibrație energică. Aceste trei piese fac parte dintr-un portofoliu pe care Oates îl creează și au fost întâmpinate cu apreciere de producătorul vocal al Pitch Perfect, Deke Sharon și de Dave Ruby Howe de la Triple J. Ea a fost prezentată în multe liste de redare importante, inclusiv „New Music Friday AU & NZ” de pe Spotify. Ea este descrisă ca fiind „puternică, hotărâtă și plină de energie” prin muzica ei, care te va atrage! Asigură-te că o verifici!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți