Recenzie: THALASSOPHOBIA – kate the dreamer

Recenzie: THALASSOPHOBIA - kate the dreamer

Explorând în adâncime ceea ce o îngrozește cu adevărat, kate the dreamer a lansat cel mai recent single al său, „THALASSOPHOBIA”. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această fobie, termenul „thalassophobia” este folosit pentru a descrie frica intensă a cuiva față de apele adânci. Așa cum definește titlul, piesa reflectă frica artistei față de apa deschisă, oferind o privire poetică în gândurile sale interioare. De asemenea, kate the dreamer pare să facă aluzie la o relație în „THALASSOPHOBIA”, pe cineva cu care este pregătită să-și înfrunte temerile și să se arunce în apele adânci. Piesa a fost lansată de către Head Bitch Music și vine în urma lansării anterioare a lui kate, „Sad Anymore” – o colaborare cu FRENSHIP și OSTON. „THALASSOPHOBIA” combină cu gust elemente de indie-pop, alt-pop, dream-pop și folk-electronic pentru a lăsa o impresie durabilă asupra ascultătorilor.

„THALASSOPHOBIA” este o confruntare îndrăzneață a fobiei lui kate the dreamer, depășind limitele sonice cu o peisaj sonor captivant. Piesa începe cu o anxietate etereală, cu accente chitare pline de viață și voci șoptite. Având o vibrație asemănătoare cu cea a lui Billie Eilish, „THALASSOPHOBIA” debutează lin și rezervat, construind intensitate până la refrenul aprig al piesei. Pe fundalul materialelor melodice prindătoare din refren, ritmurile de pop infectioase pâlpâie, sunând ca ceva dintr-un club de dans. „THALASSOPHOBIA” este o piesă mai scurtă care lasă ascultătorii cerând mai mult și care cu siguranță va fi ascultată în repetiție.

Katie Donnelly, cunoscută profesional ca kate the dreamer, a făcut valuri în lumea indie-pop. Ea și-a început călătoria muzicală în tinerețe, cântând la chitară, clarinet și pian. După ce și-a descoperit adevărata pasiune pentru compoziții muzicale, a început să scrie muzică în clasa a 7-a, păstrând ceea ce scria secret până la sfârșitul liceului. Donnelly a petrecut zile întregi lucrând într-un loc de muncă epuizant și colindând prin mai multe trupe până a încercat șansa de a merge pe cont propriu, rezultând lansarea proiectului kate the dreamer. De când a pornit în această călătorie în 2020, kate a colaborat cu OSTON, Kevin Garrett și FRENSHIP. Ea a primit de asemenea poziții în campania Made By Her a Hulu în 2021. Printre lansările sale populare se numără „Sad Anymore”, „familiar feeling” și „Even If (Intro)”. Începutul carierei kate the dreamer a fost impresionant și cu siguranță este o artistă de urmărit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți