Recenzie: That Bad – Fox Revett

Recenzie: That Bad - Fox Revett

Noul single al lui Fox Revett, „That Bad”, este o baladă synth-pop care reflectă asupra unei relații toxice. Din punct de vedere liric, piesa explorează natura ciclică a acestor romance. Revett scrie despre incapacitatea de a renunța la cineva, în ciuda știind că este nesănătos. În refren, ei cântă: „Pressure point’s starting to show / I’ll forget them in a day or so / Tell me what you did to make it that bad.” Single-ul evidențiază abilitățile lui Revett ca și compozitor. Este o reprezentare onestă și realistă a modului în care se manifestă aceste relații. Despartirile constante și împacările repetate, promisiunile neîmplinite și speranțele că va fi diferit în această dată, doar pentru a rămâne la fel, sunt toate descrise. Ei explorează în profunzime sentimentele complicate și situațiile dezordonate care vin odată cu o relație de acest fel, făcând din „That Bad” o piesă catartică pentru oricine a experimentat vreodată ceva similar.

Revett își amintește că a scris piesa în timp ce alerga, care, ascultată, face perfect sens. „That Bad” este o piesă cu un ritm puternic și o tonalitate sintetizată – este muzică perfectă pentru antrenament. Producția și structura piesei sunt impecabile. Revett începe cântând peste o instrumentală liniștită, adăugând treptat tobe din ce în ce mai rapide până când intră în refrenul cu un tempo rapid și energic. Totul funcționează împreună pentru a construi o dinamică și a face refrenul să se înalțe. Piesa sună enorm. Apoi, podul o duce la un nivel și mai înalt, cu o scurtă schimbare de ritm, fragmente vocale autotunate de EDM și un solo de tobe inspirat de muzica rock a anilor ’80. Revett ține ascultătorul interesat cu aceste detalii experimentale variate. Cu toate acestea, piesa rămâne totuși unitară, deoarece fiecare decizie subliniază povestea scrisă. Emoțiile din relație sunt imense, așa că, firesc, și instrumentalul este la fel de puternic. „That Bad” este un single ambițios – cu un sunet distractiv și viu, și un nucleu emoțional puternic.

Fox Revett este un cântăreț, compozitor și producător din Toronto. Un „baiat cor petrecut de partea opusa”, Revett combină experiența sa în muzica clasică și dragostea sa pentru genul hyperpop în muzica sa. Artistul se străduiește să creeze piese pop unice și orientate spre viitor. Ei lucrează și ca inginer de sunet pentru alți artiști, inclusiv pentru participanta la Canada’s Drag Race, Lemon. „That Bad” este al cincilea single lansat de Revett – al doilea în acest an. Discografia sa include fuziunea rock-pop „Twice” și balade electronice „I Think I’m Missing” și „Breaking Point” – ultima având în prezent peste 20.000 de audieri pe Spotify. Verificați „That Bad” și restul discografiei lui Revett pe serviciile de streaming acum.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți