Recenzie: That’s Life – Chris de Sarandy

Recenzie: That's Life - Chris de Sarandy

Renunțarea la cineva pe care credeai că vei fi mereu împreună nu este ușoară. Uneori ne ținem de ei în mintea noastră puțin mai mult decât ar trebui, mai ales când ai avut amintiri atât de frumoase împreună. Chiar dacă știi în adâncul sufletului că despărțirea a fost lucrul corect de făcut, iubirea pe care o simți tot persistă. Uneori durerea nu lovește până mai târziu, după ce ai experimentat cum este viața fără ei. În noua piesă a lui Chris de Sarandy, „That’s Life”, el scrie despre lupta sa de a accepta sfârșitul unei relații; dar și despre realizarea că viața nu va merge întotdeauna exact așa cum ne dorim. Lucruri se petrec, și nu poți mereu să le controlezi. Încerci să te ajuti să mergi înainte folosind afirmații simple precum „așa este cum este” și în cazul acestei piese, „cred că așa este viața”; dar acest lucru nu funcționează întotdeauna și este mult mai ușor de spus decât de făcut.

Producția simplă a acestei piese permite ca vocea răgușită și autentică a lui Chris de Sarandy să strălucească. Acordarea unei instrumentații minimalistă ne ajută să ne concentrăm pe cea mai importantă parte a acestei piese – versurile. „That’s Life” nu este doar o altă piesă despre despărțire. Este scrisă poetic, cu logică și eleganță, captându-te din primul vers. Unul dintre momentele mele favorite din piesă este utilizarea cuvintelor în „Iubitule, mi-am ținut deoparte acest țigărel folosit // Nu toate luminile se sting când totul se sfârșește” – descriind relația lui din trecut ca pe o țigară veche care refuză să se stingă – la fel ca mintea și inima lui care refuză să renunțe la scânteia veche pe care o avea relația lui. Un alt vers preferat al meu este „Sunt de cealaltă parte // uneori iarba nu e mai verde” – care este o jucărie de cuvinte a zicătorii tradiționale „Iarba e mereu mai verde pe cealaltă parte”.

Chris de Sarandy este un cântăreț și compozitor din sud-vestul Angliei. A fost într-o trupă indie la vârsta de doar 14 ani, până când a mers la Universitate. După despărțirea trupei, Chris a început să-și scrie propriile piese și să-și creeze propriul sunet ca artist solo. Inspirat de compozitori legendari precum Nick Cave și David Bowie, Chris s-a mutat la Berlin pentru a-și urma mai departe cariera muzicală și s-a întâlnit cu alți muzicieni și producători. Acest lucru l-a condus să lanseze primele sale două single-uri în 2022, „Good Girl, Sad Boy” și „Like I Don’t Know You”. Aceste piese l-au ajutat să fie descoperit de casa de discuri indie Embassy of Music. De atunci, Chris a mai lansat încă 3 piese, inclusiv „That’s Life”, care este și prima sa piesă din 2023. Într-un timp atât de scurt, Chris a reușit să atragă impresionant aproape 50.000 de ascultători lunar pe Spotify. El se descrie ca fiind „un băiat de la țară cu vocea unui om mare”. Asigură-te că vezi întreaga sa discografie și să-l urmărești pentru mai multe.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți