Recenzie: That Song – NIIVA

Recenzie: That Song - NIIVA

Ai cântece specifice, pe care le asociezi cu anumite persoane? Poate, oameni care nu mai sunt în viața ta? Pentru artistă pop NIIVA, muzica servește ca un declanșator de amintiri. Cântecele ei preferate sunt legate de acele momente, persoane și experiențe care se întâmplau în momentul în care le-a auzit. În ultima piesă a sa, „That Song”, ea pune în cuvinte acest sentiment, cântând despre cum unele dintre cântecele ei preferate au fost schimbate de persoanele cu care le-a asocizat. Cum este important să găsească noi melodii care să nu fie pătate de oamenii și experiențele negative. Dacă acesta este un sentiment cu care te poți identifica, „That Song” este o piesă pe care ar trebui să o asculți.

„That Song” este o piesă captivantă de electro-pop despre cum NIIVA a pierdut cântecele pe care le iubea pentru că le leagă de experiențele negative și fostele iubiri din viața ei și are nevoie să găsească noi melodii doar pentru ea, ca o „remediere” pentru asta. Ea exprimă acest lucru în versuri precum „Ce păcat / Urăsc piesa mea preferată și tu ești de vină” și „Lucrurile pe care le iubeam mă fac să devin nebună / Ce păcat.” Aceste versuri pline de emoție sunt însoțite de o producție de beat-uri dance antrenante care m-au făcut să mă mișc pe scaun. În refrenul contagios, ea cântă despre cum „Această melodie obișnuia să mă facă să dansez, ooh / Acum tot ce face este să mă facă să mă gândesc la tine.” Aici, ea explorează experiența de a fi legat de oamenii și lucrurile pe care le iubim din trecutul nostru. Pot exista amintiri frumoase legate de aceste persoane și aceste cântece, dar în această piesă, NIIVA trăiește cealaltă parte a acestei experiențe: urăște ceea ce i-a plăcut din cauza lor. Prin vocale clare, hook-uri captivante și versuri agridulci, NIIVA a creat un imn pop puternic pe care toată lumea ar trebui să îl asculte și să danseze în dormitorul lor.

NIIVA este o cântăreață de pop născută în Bulgaria, crescută în Anglia și stabilită în Canada, ale cărei piese pot fi dansate și care are un sunet similar cu al artiștilor precum Dua Lipa și Ava Max. Ea a fost inclusă în Topul Viitorului iHeart Radio și în Topul Artiștilor Descoperiți ai Amazon Music Canada. EP-ul ei de debut a strâns peste trei milioane de stream-uri, iar ea are peste 50 de mii de ascultători lunari pe Spotify. Cu versuri sincere și relatabile și hook-uri pop contagioase, NIIVA și-a pus deja amprenta asupra lumii muzicale și abia aștept să văd ce va face în continuare. Fii la curent cu ultimele ei lansări și informații accesând linkurile de social media de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți