Recenzie: The Best We Can – Jewelia

Recenzie: The Best We Can - Jewelia

Gândindu-te la greşelile făcute în mintea ta. Dorindu-ţi să poţi merge înapoi în timp pentru a schimba greşelile făcute. Toţi facem asta, dar este mai bine să învăţăm din greşelile noastre decât să ne agăţăm de trecut. Toţi facem tot ce ne stă în putinţă şi încercăm să reuşim în această lume nebună. Cantautoarea Jewelia a lansat o nouă piesă intitulată „The Best We Can” care vorbeşte despre acest sentiment. Piesa evocă o nostalgie sau o dorinţă pentru ceva inaccesibil. Jewelia îşi exprimă propria dorinţă pentru o schimbare pe care nu o poate face niciodată. Dar la sfârşitul zilei, ea proclamă că putem face doar tot ce ne stă în putinţă.

Jewelia are abilitatea de a scrie cântece incredibil de whimsical, de inspiraţie indie. Cu toate că are multe surse de inspiraţie, Jewelia este unică în ceea ce priveşte muzica ei. Lirica ei are un aspect autentic care face ca fiecare cântec să pară personal şi intim. Toată muzica ei provine clar direct din inimă. „The Best We Can” este o baladă sentimentală care îşi poartă ascultătorul într-o călătorie whimsical. Cu peisaje sonore care te îmbrăţişează şi îţi oferă un sentiment de siguranţă, această piesă te cucereste în totalitate. Ea prezintă inclinări instrumentale subtile în apropierea podului şi scăderi sonice treptate care creează o senzaţie relaxantă pentru ascultător. Chitara emite sunete linistitoare, acompaniate de lirica şi vocea strălucitoare a lui Jewelia. „The Best We Can” este o piesă de care este uşor să te îndrăgosteşti.

Jewelia este o cântăreaţă talentată şi compozitoare, cu sediul în Londra. Ea cântă de când era mică. A fost întotdeauna fascinată de crearea muzicii. Îi place să experimenteze în diferitele sfere ale muzicii pop, dar îşi păstrează propria notă distinctivă în fiecare cântec. Jewelia are o prezență online în continuă creștere și atrage în continuare noi fani cu fiecare lansare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți