Recenzie: The Best Worst Thing – Skyler Day

Recenzie: The Best Worst Thing - Skyler Day

Uneori, experiențele negative pot fi oportunități valoroase pentru autodescoperire, permițându-ne să găsim aspecte pozitive și să învățăm din ele. Acest lucru este valabil pentru Skyler Day, care a trăit o relație în care s-a simțit constant dezavuată, diminuată și subevaluată. În cel mai recent single al ei, „The Best Worst Thing”, ea vorbește deschis despre relația sa anterioară cu un narcisist, împărtășind gama de emoții – de la întuneric și vulnerabilitate până la rușine. După ce a reflectat asupra trecutului ei cu această persoană, o vedem ajungând la realizarea că, deși a trecut printr-un moment dificil, au existat și rezultate pozitive. Această conștientizare a ajutat-o în procesul de vindecare, care apoi a ajutat-o să meargă mai departe și să îmbrățișeze o relație nouă și sănătoasă – una în care este auzită, validată și iubită. În această piesă, Skyler împărtășește puterea transformatorie a recunoașterii lucrurilor bune care pot proveni dintr-un moment dificil, ajutând-o să crească și să evolueze.

Piesa portretizează un contrast între comportamentul narcisist al fostului ei partener și lecțiile pozitive pe care le-a învățat din timpul petrecut cu el, conducând la o mai mare încredere în sine. Ea începe piesa enumerând dezavantajele relației, precum comportamentul lipsit de respect: „Urăsc felul în care vorbeai cu fratele meu”, și „Urăsc că atunci când îmi împărtășeam sentimentele, le jucai ca pe un joc de șah. Și îmi mușcam limba pentru că cu tine nu era nicio șansă de câștigare.” Apoi, la sfârșitul piesei, ea dezvăluie recunoștința față de lecția care a rezultat din experiență: „M-aș putea lovi pentru naivitatea mea. Și că am așteptat prea mult. Și mi-ar putea fi rușine că ți-am permis să ai acele trei cuvinte mici. Dar acum știu ceea ce nu vreau” și „Iubesc faptul că m-ai învățat să lupt pentru mine. Acum nu pot pierde în fața niciunei alte persoane.” Cel mai important lucru învățat a fost să lupte pentru sine, să valoreze respectul de sine și să știe cu adevărat ce merită în dragoste. Chiar dacă are câteva regrete că nu a încheiat mai devreme această relație, ea o vede ca pe o experiență valoroasă de învățare. Pe măsură ce Skyler merge înainte, se asigură că nu va repeta modele de relații similare. De asemenea, ea exprimă cu încredere această creștere când menționează noul ei partener, care o face fericită și o susține în cariera sa muzicală: „Și sunt bucuroasă să vă anunț că am găsit pe cineva bun. El ascultă această piesă în dormitorul nostru.”

Skyler Day este o cântăreață și compozitoare din Georgia. Ea a scris prima sa piesă la vârsta de 10 ani și a învățat să cânte la chitară la 14 ani. „The Best Worst Thing” a fost deja lansată anterior, dar acum a fost relansată într-o versiune nouă, sub o nouă casă de discuri indie. Ea are câteva EP-uri lansate, unde al doilea ei EP (Los Angeles) a ajuns pe locul 39 în topul iTunes în 2017. Dar atunci când nu cântă, ea joacă! Skyler a apărut în mai multe seriale populare, cum ar fi Parenthood și Law & Order: SVU de la NBC, precum și Pretty Little Liars, Sweet/Vicious, Hawaii Five-O, iZombie, The Resident și Grey’s Anatomy. Ascultă acum „The Best Worst Thing” pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți