Recenzie: the Blue – TAYLR

Recenzie: the Blue - TAYLR

Un simplu acord la chitară acustică poate merge foarte departe, iar pentru unele cântece, este tot ceea ce este necesar pentru a ajuta la poveștile talentate care îl însoțesc. Acest lucru este cu adevărat adevărat pentru noul single al lui TAYLR, „the Blue”. Cântecul începe în liniște, cu versurile sfâșietoare: „Cred că celulele din corpul meu se vor scufunda / Pe măsură ce tot iubirea mea se revarsă și mă întreb / ‘Am fost vreodată meniți să fim împreună?’”. Această idee de iubire pierdută și încercări de a te găsi pe tine însuți se împletesc în întregul cântec și se îmbină cu vocea clară și expresivă a lui TAYLR pentru a aborda artistic sfârșitul dureros al unei relații. Numit „cântărețul pentru oamenii cu gândire” pe Spotify, este clar că muzica lui TAYLR este gânduri nealterate, cu o muzicalitate împletită pentru a sublinia versurile dureroase.

TikTok-ul lui TAYLR dezvăluie faptul că a scris piesa în speranța de a ajunge „pe oricine care a iubit atât de mult încât s-au îndrăgostit de ei înșiși”, și se pare că a reușit. Podul începe lin, cu doar un acord repetitiv la chitară și fraza „Găsește-mi calea înapoi acasă”. Încet, se adaugă o ambianță și cântatul devine mai intens pe măsură ce fraza continuă să se repete. Apoi, acesta crește într-o creștere aproape cinematografică – poți vedea aproape cum TAYLR se găsește în dărâmături ale relației, transformând iubirea pe care o împărtășeau într-o iubire adusă înapoi în ei înșiși. Cu toate acestea, deși pot fi independenți, cântecul se încheie cu TAYLR întrebându-se dacă va putea să-l vadă pentru ultima oară, în timp ce rătăcește pe străzile pe care obișnuiau să meargă împreună. Aceasta este o reprezentare reală a vindecării după o relație care nu a mers bine. Poți fi complet vindecat și mai bine în acest fel, iar o mică parte din tine va căuta în continuare pe cineva în fiecare loc în care au fost la un moment dat.

TAYLR este un cântăreț-compozitor cu sediul în Calgary care are doar trei single-uri lansate pe Spotify, dar a acumulat rapid aproape 1000 de audieri lunare. Fiecare dintre aceste trei single-uri este plin de vocea clară a lui TAYLR și acustici de chitară nefiltrată, demonstrând un stil recurent și un talent imens pentru povestire. Contul lor de Instagram (@officialtaylr) este presărat cu note scrise manual, memo-uri vocale și fotografii de spectacole, emanând o vibrație care se corelează cu single-urile lor: pur umane. Recent, au cântat de două ori la Festivalul North by Northeast din Toronto, iar înainte de asta au început o serie numită „Tea Time with TAYLR” la Residence Inn din centrul orașului Calgary, unde au stat și au cântat muzică cu alți artiști și s-au conectat simplu cu fanii. Asigură-te că urmărești TAYLR prin rețelele lor sociale de mai jos și fii cu urechea la alte melodii sfâșietoare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți