Recenzie: The Comfort of Falling – Jewelia

Recenzie: The Comfort of Falling - Jewelia

„Confortul căderii” dezvăluie o temă legată de luptele interne cu care ne confruntăm cu toții. Una dintre aceste lupte se referă exact la titlu, și anume că uneori găsim confort în cădere pentru că este tot ce știm. Ne cunoaștem destul de bine pentru a ști când am atins fundul, deci există aproape un sentiment de ușurare atunci când știi că nu poate fi mai rău decât este. Jewelia își deschide inima și împărtășește vulnerabilitatea sa în navigarea acestei idei în mijlocul unei melodii frumos create și un ritm atrăgător.

Melodia are o deschidere relaxantă, oferind ascultătorilor sentimentul că „Confortul căderii” va fi cu siguranță o ascultare emoțională. Nu doar relaxantă, melodia are o esență delicată, dezvoltând vulnerabilitatea pe care o conține. Aceste aspecte sunt foarte similare cu melodiile artistei Billie Eilish, în special melodia sa intitulată „TV”. Pe parcursul melodiei, vocea lui Jewelia îi ghidează pe ascultători și nu își pierde niciodată puterea.

Originară din România, Jewelia locuiește acum în Londra. Jewelia își demonstrează talentul liric și creativitatea pe parcursul discografiei sale. Ea îndeplinește sarcina de a transforma o simplă frază sau concept în ceva mult mai profund. Ea face acest lucru în moduri, cum ar fi cum în „Confortul căderii” utilizează versul „Pe măsură ce fructele încep să se ofilească una câte una” pentru a semnifica trecerea timpului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți