Recenzie: The Edge – Ben Murphy

Recenzie: The Edge - Ben Murphy

Ben Murphy a creat o piesă vioaie şi plină de profunzime, „The Edge”. Ben scrie despre anxietățile pe care le-a simțit într-un anumit moment al vieții sale. El spune: „Forțându-mă să ies la concerte pentru a întâlni și a cere străinilor să lucreze cu mine, mi-a luat multă energie încât trebuia să beau înainte să am curajul să vorbesc măcar. Acest lucru în cele din urmă a dus la ratarea trenului. Apoi ciclul s-a repetat, în fiecare zi. Refrenul „Nu este doar o altă ieșire în oraș, pare că este mereu acum” se referă la acest ciclu foarte adevărat”. Gândindu-se cât de epuizant poate fi să-ți îndeplinești visurile, Ben se împinge „până la margine” pentru a-și croi drumul în lume, dar începe să-l împovăreze. Această melodie este relatabilă în sensul că vrei să faci orice pentru visul tău, chiar dacă uneori îi împingi pe alții în afara vieții tale, dar el acum reflectă asupra acestei situații.

„The Edge” are o construcție lină, cu un strat delicat de tobe răsunând ca un bătăi de inimă. Vocea lui Ben intră în val, cu emoție. Este blândă, ca și cum ar vărsa tot ce a simțit în toată viața lui. Pe măsură ce piesa continuă, el câștigă putere iar vocea sa se deschide cu melodia. Devenind o forță care povestește o poveste, Ben se deschide pentru a împărtăși tot ceea ce a experimentat. Putem simți o realizare până când ajungem la refren; durerea a fost eliberată. Ben își pune fiecare uncie a lui în această melodie. Dar la sfârșit, toate instrumentele se unesc și creează un final liniștit, blând la fel ca începutul, dar ne lăsând cu această senzație de auto-reflecție pe măsură ce fiecare sunet se stinge încet.

Ben Murphy, în vârstă de 23 de ani, este un tânăr cântăreț și compozitor în plină ascensiune care reușește să captureze emoția și experiențele din propria sa perspectivă unică. Acest artist din nord-vestul Londrei și-a descoperit propriul talent pentru povești naturale. Cu două single-uri acum în discografia sa, „All I Do” și acum „The Edge”, abia așteptăm să vedem ce va lansa în continuare. El a reușit să scrie cea mai mare parte a piesei „The Edge” când a ratat ultimul tren acasă după o ieșire în oraș și și-a vărsat sentimentele pe un pian vechi și stricat în gara Euston din Londra. Nu uitați să urmăriți mai jos pe Ben Murphy pentru a afla mai multe despre acest talent minunat și pentru a asculta ambele single-uri!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți