Recenzie: The Edge – Natalie Shay

Recenzie: The Edge - Natalie Shay

Cântecul „The Edge” al lui Natalie Shay este o melodie pop optimistă despre învățarea unei lecții de viață. În cazul lui Shay, a fost o relație romantică toxică. Unul dintre aspectele care fac această melodie atât de minunată este cât de ușor de înțeles este. Chiar dacă nu este vorba despre dragoste, cu toții am fost prea aproape de margine în unele situații. De exemplu, puteți să fiți așteptat prea mult timp pentru a finaliza o sarcină importantă la locul de muncă sau la școală. Acțiunile noastre au tendința de a ne ajunge din urmă și ne pune într-o situație nefavorabilă. Cu toate acestea, ușurarea care vine odată ce lucrurile sunt puse la punct înseamnă că vom ști mai bine în viitor.

Starea generală a cântecului este foarte luminoasă și veselă. Instrumentația aduce aminte de un cântec pop din anii 2000. Sentimentul vesel al cântecului se potrivește de minune mesajului lui Natalie. În versuri, Shay reflectă asupra situației ei și cât de negativă a fost. Până când ajunge refrenul, ușurarea de a scăpa de relația toxică și de a se găsi din nou face ca Shay să aibă chef să se ridice și să danseze. În plus, cred că emoția a fost și ea exprimată în vocea lui Shay. Ea are o voce foarte puternică pe tot parcursul cântecului. Personal, îmi place foarte mult puterea ei în refren.

Natalie Shay este o artistă de pop aclamată de critici și premiată, din nordul Londrei, cunoscută pentru spectacolele ei live incredibile și pentru baladele sale captivante și ușor de înțeles. În timpul ei la BRIT School, Shay și-a perfecționat arta de a scrie și produce muzică. Putem spune cu siguranță că munca ei s-a plătit, deoarece cu siguranță auzi talentul ei muzical în această piesă. Dacă doriți să auziți o altă latură a lui Shay, ascultați „everything’s been happening”. Melodia oferă o altă perspectivă asupra dragostei în comparație cu „The Edge”. În loc să fie fericită că relația s-a încheiat, Shay luptă să meargă înainte și-și cântă emoțiile negative. Indiferent dacă vă simțiți bine sau rău, Natalie are o melodie la care vă puteți identifica. Ea va susține un spectacol pe 3 martie 2023 la Londra, la Omeara, așa că verificați conturile ei de socializare de mai jos pentru mai multe detalii!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți