Recenzie: the girl who isn’t scared – Jodi Valentin

Recenzie: the girl who isn't scared - Jodi Valentin

De multe ori, devine mult prea ușor să te rătăcești în diferite momente ale vieții tale. Fie că ești absorbit în studii, într-un loc de muncă sau chiar într-o altă persoană. Dar asta nu înseamnă că nu poți găsi mereu drumul înapoi acasă. Noul single al lui Jodi Valentin, „the girl who isn’t scared”, aduce aminte de vechea zicală „Ceea ce e pierdut poate fi întotdeauna găsit”. Ea l-a scris ca o ode dorinței de a se reconecta cu sine însăși. În ansamblu, această melodie este atât de nostalgică, cât și frumoasă în interior și în exterior, de la versuri la instrumente. Este extrem de pozitivă și încurajatoare pentru cei care s-au pierdut să înceapă pur și simplu pe drumul înapoi. Veți găsi mereu calea din nou.

Melodia începe cu o baladă minunată la pian, în timp ce Jodi intră în vers cu vocea sa cântând într-un ton foarte bogat. Pe măsură ce versul continuă, Jodi integrează straturi vocale în melodie cu perfecțiune. Totul despre această melodie este fascinant, iar frumusețea se amplifică în refren, în timp ce Jodi cântă despre cum încearcă să găsească drumul înapoi către fata care nu se teme să fie ea însăși. Puterea pianului și a vocii lui Jodi rămâne constantă pe tot parcursul celui de-al doilea vers, unde se adaugă mai multe straturi vocii ei. Pe toată durata sa, această melodie emană talent, fie că vorbim de instrumentele muzicale clare sau de vocea moale și clară a lui Jodi care atinge un nivel impresionant.

Jodi Valentin este o cântăreață și compozitoare cu sediul inițial în Philadelphia. De-a lungul carierei sale, ea a lansat muzică prezentată pe rețelele de cablu TNT, CBS, CW și BET, ceea ce reprezintă o realizare foarte impresionantă. Recent, Jodi a luat o decizie importantă și s-a mutat în New York City pentru a-și urmări visul de a deveni cântăreață/compozitoare. Aici a venit inspirația pentru cel mai recent single al ei, „the girl who isn’t scared”, care este o versiune anterioară a ei pe care Jodi speră că o va deveni din nou într-o zi. Alte melodii pe care Jodi le-a produs de-a lungul carierei sale includ single-ul intitulat „Open Ocean”, care a adunat peste șase sute de mii de stream-uri pe Spotify. Jodi creează muzică frumoasă și suntem încântați de toată muzica pe care o va lansa în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți