Recenzie: The Great Indoors – Juliana Tucker

Recenzie: The Great Indoors - Juliana Tucker

Iubirea de sine, descoperirea de sine, fericirea și independența. Aceste lucruri sunt extrem de importante și semnificative în călătoria cuiva de a se cunoaște și de a se descoperi pe sine – în afara relațiilor. În „The Great Indoors”, Juliana Tucker își adâncește cunoștințele despre sine înainte și după descoperirea propriei persoane. Ea povestește despre tăierea distracțiilor din lumea exterioară și petrecerea timpului singură în casă, pentru a lucra la sine însăși. Uneori, prieteniile și relațiile pot determina să te concentrezi pe alte persoane sau pe lucruri care nu contează în realitate, distrăgându-te de la scopul tău, de la preferințele tale și de la propria ta creștere ca persoană. Pentru a face acest lucru, Juliana a decis să se pună pe ea însăși pe primul loc, să se separe și să își acorde timp. Acest lucru este, de asemenea, cheia pentru a te bucura de propria ta companie, pentru a te cunoaște pe tine însuți fără influențe și pentru a te cunoaște pe tine însuți înainte de a te implica în prietenii și relații care uneori te fac să uiți să priorizezi acest lucru.

Pe tot parcursul cântecului, auzim doar pianul, dar pianul emană creștere pe măsură ce cântecul avansează și când ea își dă seama cine este. Ne arată că acesta va fi o poveste, un proces, o călătorie a creșterii. Ne dăm seama de acest lucru odată ce pianul începe să se accelereze și să își crească tonalitatea când Juliana își arată creșterea și se vede „venind la viață”. Veți observa că pianul cântă mai lent la începutul cântecului, când ea își pune întrebări despre sine și despre cum își petrecea timpul. Ea spune: „În fiecare zi, pierzându-mă în timpul petrecut aici. Acesta este viața mea? Nu știu cum am ajuns aici, totul este neclar.” Ulterior și pe măsură ce cântecul avansează, ea oferă detalii despre descoperirea a ceea ce îi place, ceea ce are nevoie și ceea ce observă mai mult despre sine pe măsură ce continuă să-și priorizeze iubirea și autodescoperirea. Și când se întâmplă acest lucru, observăm că pianul se accelerează și cântă la o tonalitate mai înaltă. Auzim pe Juliana prezentând acest lucru, precum și fericirea ei în versuri precum: „Îmi deschid ochii, mă bucur de priveliște”, „În timp ce descopăr măreția interioară, mă văd venind la viață”, „Când sunt singură, simt ce trebuie, îmi găsesc ce îmi place” și multe altele! Acum știe cine este independent. A fost înăuntru, departe de lumea exterioară, și s-a pus pe ea însăși pe primul loc. Acest lucru necesită momente de singurătate pentru a săpa adânc și a descoperi cine ești. Și odată ce a făcut asta, a spus: „Privind înapoi la cât de mult am crescut.” De aici nu poate fi decât în sus. Fii mai bun decât erai ieri. Și asta necesită a merge înăuntru, departe de „Distracțiile din exterior sau de orice atracții superficiale”. Singurul lucru care contează, conform Julianei, este „Pur și simplu ceea ce fac cu mine însumi”. Interiorul este cu adevărat ceva minunat!

Juliana Tucker este o cântăreață și compozitoare pop din Los Angeles, California. „The Great Indoors” este una dintre cele 6 piese de pe primul ei EP intitulat „The Great Indoors”, care a fost lansat cu o săptămână în urmă, pe 3 martie! Este posibil să fi întâlnit-o pe Juliana când a fost în concurs la American Idol la doar 16 ani, unde judecătorul anterior Steven Tyler i-a spus Julianei: „Ai acea „it factor”. Celelalte 5 piese incluse în EP sunt „Let Me Let Loose”, „Fair Warning”, „Bad Friends”, „Breakup High” și „Alone but Not Lonely”. Acest EP în întregime surprinde emoțiile sincere ale Julianei atunci când se descoperă prin prisma tuturor relațiilor, de la romantism la prietenie. Asigurați-vă că verificați noul și incredibilul EP al Julianei Tucker, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți