Recenzie: The Greatest Escape (Ever) – Jay Moussa-Mann

Recenzie: The Greatest Escape (Ever) - Jay Moussa-Mann

Îmi place să am discuții sincere cu mama mea. Ea nu este întotdeauna o fană a acestor discuții, dar înțelege că ele sunt o parte necesară a legăturii noastre. În una dintre discuțiile noastre de acum câțiva ani, mi-a spus că eu și ceilalți frați ai mei suntem cea mai mare realizare a ei în viață. Deși sunt flatată peste măsură, sunt și întristată pentru ea – mama mea are un sentiment de identitate și un scop doar datorită nouă. Dacă noi nu am exista, ea nu ar ști cum să trăiască pentru sine. Nu știind cum să trăiești pentru tine însuți este una dintre cele mai mari tragedii umane pe care o persoană le poate experimenta. Și de aceea sunt recunoscătoare pentru artiști precum Jay Moussa-Mann, care susțin să fii autentic în mod neîngrădit. Ascultătorii au ocazia să audă această pledoarie în cel mai recent single al ei, „The Greatest Escape (Ever)”.

„The Greatest Escape (Ever)” este un single pop plin de viață despre valul de seninătate care ne învăluie atunci când începem să trăim pentru noi înșine. Melodia începe cu o melodie vioaie care te prinde, în timp ce Moussa-Mann își pune în valoare abilitățile vocale impresionante. Această melodie este încarnarea perfectă a ceea ce simțim când începem să trăim în afara așteptărilor celorlalți față de noi. Primul vers apare apoi, urmat de al doilea vers. În aceste versuri, ascultătorii află că artista a făcut o călătorie de vară care s-a simțit mai degrabă ca o evadare dulce, deoarece nu a trebuit să se conformeze percepției sau ideii altora despre ea. Observând chiar și: „Nu-i frumos? / Nimeni să nu ne spună ce să facem”. Refrenul aduce apoi o revelație minunată; viața poate fi întotdeauna așa. În versurile ulterioare, auzim aspirația personală a lui Moussa-Man de a vrea să fie ca Maisie Peters, recunoscând totodată că călătoria către trăirea pentru sine poate fi dificilă. Iar uneori a avut nevoie de mai multe încercări. Această sinceritate este revigorantă și face ca ascultătorii să se simtă mai apropiați de artistă. Și aș dori să evidențiez și videoclipul muzical pentru un moment. Îmi place că videoclipul pentru „The Greatest Escape (Ever)” include Moussa-Mann în scene din The Fugitive și Thelma & Louise, două filme iconice despre evadarea din circumstanțe sumbre. Acesta demonstrează entuziasmul artistei pentru noua călătorie a autodescoperirii și oferă o mare speranță celor care nu au făcut încă acest pas.

Jay Moussa-Mann este o artistă cu baza în Marea Britanie și origini în Turcia. Muzica artistei surprinde diversitatea background-ului său și experiențele pe care le-a avut. Primul său debut în fața ascultătorilor a fost în 2018 la BBC Radio Tees. A urmat apoi o serie de single-uri promovate la BBC 6 Music. Până în 2021, Moussa-Mann a fost alături de Sage Summer Studio și a fost premiată cu fondul „Do It Differently” al Help Musicians U.K. Dacă ți-a plăcut muzica artistei la fel de mult ca și mie, poți să-i arăți lui Moussa-Mann un pic de iubire virtuală descărcând și ascultând noul ei album pop, Jay Moussa-Mann. Albumul se axează pe eliberarea sa de așteptările sociale și societale care i-au împiedicat exprimarea și dezvoltarea. Este albumul inspirațional perfect de ascultat în zilele în care simți că te reîntorci la obiceiurile vechi și proaste.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți