Recenzie: The One – Florio

Recenzie: The One - Florio

Recenzie: „The One” – Florio

O piesă de după despărțire care îți permite să dansezi în timp ce contempli relația ta anterioară și încerci să îți păstrezi speranțele. Acesta este ceea ce ne oferă Florio cu noul său single „The One”. Deși speranța poate să nu fie ceea ce îți dorești în timpul unei despărțiri, este ceea ce ai nevoie, deci de ce să nu o faci ascultând „The One”, care nu doar că este o mare piesă de despărțire, dar și o melodie distractivă de vară. Sunetul piesei este foarte viu și nu doar că arată talentul lui Florio ca artist, dar și ca producător. El are o voce unică care se potrivește perfect cu sunetul piesei și, în plus, luminează conținutul versurilor. Este o melodie care îți rămâne în minte, fiind extrem de captivantă și ar trebui să fie următoarea piesă pe care o asculți la maximum de volum.

Utilizarea sintetizatorului de-a lungul melodiei îi conferă acea influență din anii ’80 pe care majoritatea oamenilor o apreciază în acest gen muzical. Cu toate acestea, această influență nu împiedică piesa să pară foarte modernă și proaspătă. Piesa rămâne foarte luminoasă, în special în comparație cu conținutul versurilor. Versurile sunt foarte sincere în ceea ce privește cât de multă pagubă a fost făcută de către cealaltă persoană și cât de mult vorbește cântărețul despre dorința sa ca acea persoană să se scuze. În plus, piesa este foarte deschisă în privința speranței pe care o avea cântărețul cu privire la această relație de durată. Dar există încă o acceptare a valorii proprii care provine din melodie, iar asta este ceea ce face acest cântec unul îmbucurător. Pe măsură ce piesa avansează, auzim cum se construiește în sine, ceea ce arată o schimbare în modul în care cântărețul a reușit să crească destul de mult datorită relației, și astfel piesa se încheie într-un mod mai pozitiv decât a început. În ansamblu, „The One” îi permite lui Florio să strălucească ca artist și să arate ce poate face.

Florio este un artist cu sediul în Brooklyn, New York, care lucrează ca muzician de peste 15 ani. El nu este doar artist/compozitor, dar și producător, inginer de mixaj și inginer de masterizare. El a colaborat cu o mulțime de artiști și face parte, de asemenea, din colectivul creativ Antisocial Producers Club. Versatilitatea lui Florio se remarcă prin creația sa, existând o atenție clară la detalii în munca sa. El se concentrează pe asigurarea că compozițiile sale sunt directe și sincere cu publicul său. Există o dedicare clară muncii sale atunci când asculți muzica lui Florio, și asta dovedește că el va continua să prospere prin lansarea de muzică în viitor. Florio este cu siguranță artistul pe care ar trebui să îl verifici aici.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți