Recenzie: The Other Girls – Joey May

Recenzie: The Other Girls - Joey May

Noul single al lui Joey May este o baladă frumoasă și înfricoșătoare, compusă din versuri sincere și o melodie liniștitoare. „The Other Girls” se concentrează pe relația lui May și pe îndoielile care o consumă. În ciuda asigurărilor oferite de partenerul ei că o iubesc așa cum este, ea nu poate să nu-și pună întrebări despre valoarea ei. De-a lungul piesei, cântă versuri vulnerabile care ilustrează aceste gânduri negative și dorința incontrolabilă de a se compara cu fiecare fată cu care partenerul ei a fost vreodată. Ea începe al doilea vers cu „Tu mă tratezi mai bine decât mă tratez eu însămi // Dar când îmi cumperi flori // Nu pot să nu mă întreb // Oare i-ai făcut vreodată același lucru ei.” Aceste rânduri dezvăluie faptul că recunoaște că partenerul ei o prețuiește și că trebuie să se iubească pe sine așa cum o iubește partenerul ei. Cu toate acestea, ea cade în aceste gânduri de îndoială de sine, gândindu-se că dragostea lor nu este specială – că ea nu este specială. „The Other Girls” este o reflecție unică asupra nesiguranțelor din relații, deoarece această piesă laudă partenerul pentru dragostea lor, în timp ce își acuză pe May. Această piesă care sfâșie inima rezonaează cu ascultătorii, descrisând cu ușurință aceste emoții într-un mod captivant.

„The Other Girls” este o baladă mohorâtă condusă de pian, cu o melodie liniștitoare care calmează mintea ascultătorilor. Piesa începe cu pianul delicat, la care se alătură rapid vocile pline de har ale lui May. Producția rămâne constantă pe parcursul melodiei, oferind un element etereal. Când piesa a fost înregistrată, May a păstrat-o „cel mai autentic posibil, la fel ca demonstrația inițială pe telefon.” Acest lucru a creat un efect unic asupra piesei, făcând-o să pară mai autentică și mai aproape de realitate decât dacă s-ar fi folosit o producție completă. Singura adiție pe care a făcut-o May au fost câteva armonii vocale. Acestea se aud pe parcursul melodiei, intensificând atmosfera divină. „The Other Girls” este o piesă încântătoare care transportă ascultătorul într-o altă lume și îl face să se simtă ca și cum ar pluti în aer.

Joey May este o cântăreață-compozitoare stabilită în Londra. În 2021, a fost desemnată câștigătoare a concursului de muzică Soundscheck al Bingo Sounds. Acest concurs susține visurile artiștilor aspiranți, oferindu-le mijloacele necesare pentru a-și lansa cariera muzicală. În februarie 2022, May a lansat primul său single, „fingertips”. Cel de-al doilea single al ei, „Crime”, a fost lansat în octombrie 2022, urmat de „The Other Girls”. Aceste două piese vor fi incluse pe primul ei EP cu cinci piese, intitulat „notes from my bedroom”. În acest an, May a mers în turneu și a continuat să scrie piese, stabilindu-și o bază solidă în industria muzicală.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți