Recenzie: The Sunglasses Song – DULCIE

Recenzie: The Sunglasses Song - DULCIE

„The Sunglasses Song” este melodia perfectă pentru o zi de leneveală pe verandă, pe plajă sau pe lac. Vară pare nesfârșită și nimic altceva nu strigă mai tare vara în afară de ochelari de soare. Hitul indie vesel, pozitiv și plin de energie al DULCIE îi îndeamnă pe ascultători să nu ia viața prea în serios și să se bucure de viață așa cum vine, în loc să se obsedeze de planificarea până în cele mai mici detalii. Avertizarea lui DULCIE vine într-un moment vital când este ușor să ne îngrijorăm cu privire la starea afacerilor națiunii, a planetei și multe altele. Dar, în ciuda necesității de a acționa acum, oamenii ar trebui să aibă în continuare timp și spațiu pentru a se așeza, a se relaxa și pentru a se distra, scăpând de viețile lor aglomerate.

Începutul lent al cântecului cu linia de bass ritmată și ciripitul păsărilor pare mai întâi un semnal de trezire reconfortant, doar ca sunetul unei uși care se deschide să dezvăluie ritmurile constante și o linie mai adâncă de bass. DULCIE creează frumos o poveste familiară fiecaruia dintre noi, deoarece fiecare își aduce aminte de natura veșnică a verii în vremea când erau copii. Vocile frumoase și strălucitoare ale lui DULCIE sunt curate și carismatice, pline de încredere și fericire, amintindu-ne de veri petrecute cu prietenii, familiile și cei dragi. Stilul lui DULCIE de electro-funk și indie-pop devine evident când solo-ul de chitară electrică fuzzy aduce energie ridicată pe toată durata melodiei.

DULCIE este un cântăreț-compozitor din Midlands, Regatul Unit, care combină vocile pline de suflet R&B și lirismul profund cu instrumentația electro-pop și funk într-un sunet proaspăt și de gen îmbinat. Inspirată de artiști precum BENEE, Anderson Paak, SZA și Remi Wolf, muzica sa radiază vibrații pozitive și este garantată să te captiveze cu melodiile sale irezistibil de catchy. „The Sunglasses Song” este a treia melodie incitantă a lui DULCIE după succesul remarcabil al celor două piese precedente, apărând pe patru playlist-uri oficiale Spotify și înregistrând peste 30.000 de ascultări. DULCIE își provoacă în mod continuu să creeze muzică care să vorbească pentru ea și, in schimb, să vorbească și pentru fanii săi.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți