Recenzie: Thieves – Imelda Gabs

Recenzie: Thieves - Imelda Gabs

Acesta este un recenzie a piesei „Thieves” de Imelda Gabs, o baladă întunecată și dansabilă, cu voci distincte. Cântecul creează o ambianță suprarealistă care îi face pe ascultători să se miște și să bată din cap pe ritmul captivant. Piesa este o baladă electronică de dans distractivă, care subliniază cu adevărat tipul de artist pe care îl reprezintă Gabs. Vocea lui Imelda Gabs contribuie la experiența etereală, având o voce atât de lină și unică. Împreună cu vocile lui Gabs, versurile piesei creează niște imagini frumoase care contribuie la transportarea ascultătorilor în această lume futuristă creată de Imelda Gabs. Cu toate aceste elemente combinate într-o piesă, se arată puterea și prospețimea pe care Imelda Gabs le aduce ca un artist nou și promițător, pe care toată lumea ar trebui să îl asculte.

Piesa începe cu Gabs cântând peste o simplă progresie de acorduri la pian. Vocea ei se face auzită puternică și înălțătoare, ieșind în evidență în versul „poate totul a fost o greșeală”. După acest vers, piesa începe să se accelereze, deoarece începe să se construiască folosind ritmul și adăugirile electronice. Dezvoltarea funcționează bine cu cădere basului care apare puțin mai târziu în piesă, deoarece aduce cu adevărat piesa la viață și creează o perspectivă emoțională alternativă față de începutul piesei. Refrenul piesei este distractiv, iar ritmul piesei funcționează perfect pentru a crea acea senzație de muzică dance-pop către care ne simțim atrași cu toții. Cu toate acestea, chiar și atunci când stilul piesei se transformă față de început, acea întunecime adictivă rămâne în ambientul piesei. Puntea piesei este scurtă și rapidă, ceea ce se potrivește bine, deoarece se asigură că ascultătorii nu sunt scoși prea mult din piesă. Piesa se încheie cu o senzație puternică, susținută de prestația vocală fenomenală a lui Gabs spre final. Piesa „Thieves” ar trebui să fie cea mai recentă adăugare la lista ta de redare, deoarece este o experiență incitantă pe care nu vrei să o ratezi.

Imelda Gabs este o muziciană belgiană și congoleză care a crescut în Elveția. Ea a fost îndreptată spre muzică încă de la o vârstă fragedă, studiind pian, vioară și canto. Prima sa interpretare a avut loc la vârsta de 14 ani, când a cântat împreună cu tatăl ei, doctorul Gabs, la Palais des Beaux-Arts. Ea s-a alăturat Academiei de Jazz Montreux în 2017, unde a început să-și scrie propriile piese și a fost chiar invitată să cânte la Festivalul de Jazz Montreux. În ceea ce privește stilul, Gabs tinde să experimenteze un sunet de dark pop electric. Ea creează o experiență captivantă cu muzica sa. Primul ei album, „Synopsis”, care include și piesa „Thieves”, va fi lansat pe 14 aprilie și este disponibil în pre-save acum.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți