Recenzie: Things You Never Said – Hello Sister

Recenzie: Things You Never Said - Hello Sister

Nu există nimic mai rău decât să îți dai seama că cineva care ar trebui să fie prietenul tău, nu este. Mai ales când suntem tineri, suntem mai ușor de manipulat; dar întotdeauna vine un moment când ne trezim și știm că este momentul să renunțăm la toată energia și comportamentul toxic. Prietenii ar trebui să fie acolo pentru tine și să te ajute când te simți în jos, nu să fie cei care te doboară și te fac să te simți prost. „Things You Never Said” de Hello Sister este despre momentul în care descoperi că „prietenul” tău nu este exact cine s-au descris a fi.

Introducerea piesei „Things You Never Said” începe cu armonii frumoase și înfricoșătoare, apoi sare rapid într-o piesă de punk rock energică și puternică. Cu Scarlett la tobe, Gabriella la chitară și Grace fiind solista/basistă și pianistă, această piesă este plină de instrumentație, talent și emoție care te vor lăsa cu gura căscată. „Things You Never Said” emană o vibrație de genul „nu te pune cu mine” și are o groove distorsionată și puternică care cu siguranță te va captiva pe toată durata piesei. Membrii trupei Hello Sister sunt rockeri și au dovedit asta.

Hello Sister este o trupă de pop/rock și punk compusă din cele trei surori adolescente, Grace, Gabriella și Scarlett. Crescând în Florida, cu un tată muzician, aceste fete sunt născute cu rock n’ roll în sufletele lor. Influenațate de o varietate largă de artiști precum Taylor Swift, Avril Lavigne, Paramore și Jonas Brothers, Hello Sister și-au creat propriul lor sunet autentic și pur. Ei au o mulțime de muzică originală și cântă cu instrumente reale, ceea ce este ceva de care avem nevoie mai mult în această eră a tehnologiei. Ei au apărut la America’s Got Talent în 2021 și la Radio Disney. Anul acesta au lansat un EP care include piesa „Things You Never Said” împreună cu noul lor single, „Lately”, despre care poți citi aici.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți