Recenzie: This Is It – Neon Dreams

Recenzie: This Is It - Neon Dreams

Neon Dreams definește dragostea în cei mai simpli termeni în ultimul lor single, „This Is It”. De-a lungul piesei, solistul principal, Frank Kadillac, discută despre ideea că nu iubim alții pentru averea lor, faima sau chiar fluturii din stomac. În schimb, el cântă cu bucurie că iubim pentru că este adevărul nostru. În refren, trupa respinge motivele superficiale pentru a iubi și se concentrează pe adevărul sincer. Kadillac cântă: „O iubești pentru că inima ta / A spus că este adevărat” și „O iubești pentru că inima ta a spus: ‘Aceasta este!”‘. Apoi, în versete, versurile descriu modul în care această persoană îi face să se simtă. Adevărata iubire este soarele cald într-o zi de iarnă înnorată. Este lumina strălucitoare într-o cameră întunecată. Confortul neîntrerupt când te confrunți cu momente dificile. Al doilea verset este compus din versuri extrem de vulnerabile și adânci care cu siguranță vor impresiona fiecare ascultător când le va auzi. Kadillac proclamă: „Când mergi în lumină / Toți demonii mei se ascund / Când te apropii prea mult / Sunt terifiați / Când mă simt în jos / Tu ești acolo să mă ții în brațe”. Iubirea despre care cântă nu este o simplă iubire de cățel sau o atracție orbă, ci iubirea unei persoane care înseamnă mult pentru ei. Cineva care este mereu acolo pentru ei și nu își va părăsi niciodată partea. Acesta este tipul de iubire în care când te uiți la ei, pur și simplu știi că „asta e!”. Aceasta este persoana ta pentru totdeauna, și nu vă veți lăsa niciodată unul pe altul. „This Is It” este o melodie perfectă de dragoste care descrie exact cum se simte o persoană odată ce știe că a găsit cu adevărat „pe cineva”.

„This Is It” radiază o energie puternică și optimistă care în mod automat cucerește publicul cu sentimente de bucurie și seninătate. Melodia începe cu vocile fermecătoare cântând prima parte a refrenului înainte de a fi întâmpinate de ukulele. Acordurile instrumentului se regăsesc pe upbeat, aducând sunetul reggae pentru care trupa este cunoscută. După prima măsură, Kadillac eliberează o râs lejer care îmbunătățește atmosfera relaxată găsită în piesă. După primele patru versuri ale refrenului, piesa schimbă direcția prin intrarea în verset. Acesta este momentul în care sunt introduse tobele, iar basul adăugat crește în fundal. În versete, Kadillac trece de la cântat la rap. Aceasta oferă o dinamică unică piesei, în timp ce îi evidențiază talentul versatil. Pe parcursul piesei, energia fericită rămâne la un nivel foarte înalt, răspândind fericirea în fiecare ascultător. Cu „This Is It”, Neon Dreams evidențiază abilitatea lor nativă de a crea muzică relaxată și lejeră, care umple publicul cu o pozitivitate incontestabilă.

Neon Dreams este o trupă care amestecă genurile muzicale din Halifax, Nova Scotia. Trupa este compusă din solistul principal, Frank Kadillac, și toboșarul Adrian Morris. Muzica lor este o combinație perfectă de alternative, pop, folk, funk, hip-hop și reggae. Piesele lor constă din versuri sincere care spun adevărul despre dragoste, traumă și viață. În 2015, trupa a fost formată și au lansat primul lor single. De atunci, trupa a devenit foarte cunoscută. Cu peste 20 de milioane de stream-uri, un disc de aur și peste 1 milion de urmăritori pe toate platformele, Neon Dreams au dovedit că au o bază de fani dedicată. Ei au lansat câteva single-uri și în total patru albume LP. „This Is It” este a 6-a melodie de pe ultimul lor album, Love Child Baby Dolphin. Albumul a fost lansat pe 20 ianuarie 2023 și include 9 melodii molipsitoare pe care fanii le vor dori să le redau în buclă la nesfârșit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți