Recenzie: This Is Who We Are – Sophia Bavishi

Recenzie: This Is Who We Are - Sophia Bavishi

Ai avut vreodată o relație iubire-ură cu cineva? Îi iubești nespus, dar nu le poți suporta? Aceste sentimente se pot dezvolta în cadrul relației sau după terminarea acesteia. Fiecare persoană gestionează diferit acest tip de relație; poate întări cei doi într-un mod mai puternic decât au fost vreodată sau poate duce la părăsirea unuia dintre ei și capitulare. Uneori trebuie să lași pe cineva să plece pentru că, cu cât relația durează mai mult, cu atât îi disprețuiești mai mult. Dar, în anumite situații, te fac să-ți pierzi mințile, dar totuși sunt tot ce-ți dorești. „This Is Who We Are” de Sophia Bavishi este epitomul acestei relații iubire-ură.

„This Is Who We Are” are o combinație perfectă între sunetul pop și cel melancolic. Te face să-ți strigi sentimentele când o asculți datorită versurilor cu care poți să te identifici. Versurile sunt puternice, iar Bavishi are o atitudine minunată în tonul cu care le interpretează. Se poate observa că ea are pasiune prin puternica și emoționala sa voce. Versurile „Tot ce îmi doresc ești tu / pentru că mă faci să devin nebună / Te urăsc din tot sufletul” pot fi rezonante pentru mulți oameni când vine vorba de cineva pe care îl iubești, dar ai și un anumit simț al urii față de acea persoană. Chiar dacă versurile nu sunt total pozitive, muzica are o vibrație veselă și captivantă care te face să vrei să te distrezi cu melodia în camera ta, în duș sau în mașină. Cu siguranță, acesta este un cântec pe care ai vrea să-l adaugi în playlistul „îl urăsc, dar îl iubesc” al tău.

Sophia Bavishi este o artistă digitală și cântăreață-indie-pop. În ultimii 6 ani, ea a scris, înregistrat și produs muzică. Primul ei single, „Ya We Broke Up”, a fost lansat la începutul anului 2021. De-a lungul ultimilor ani, ea a lansat mai multe single-uri, inclusiv „This Is Who We Are”, care este cea de-a șaptea lansare și prima ei melodie a anului 2023. Muzica ei a fost descrisă ca fiind pop melancolic și mid-tempo. Ea a susținut concerte în locații locale din Arizona, unde urmează să studieze muzica la Universitatea de Stat Arizona. În prezent, explorează noi sunete și creează concepte pentru interpretări digitale. Dacă ești în căutarea de muzică nouă care integrează tehnologia și muzica tradițională, nu uita să verifici Sophia Bavishi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți