Recenzie: Thought I Was Happy – Sanna Martinez

Recenzie: Thought I Was Happy - Sanna Martinez

Un aspect important al muzicii Sannei este că întotdeauna există o poveste sau un mesaj în spatele ei. „Thought I was Happy” nu face excepție, fiind o baladă care explorează subiecte personale adânci legate de sănătatea mentală a Sannei. Cântecul devine relevant la un nivel vulnerabil și ea cântă despre o experiență la care mulți ascultători se pot identifica. Premiza cântecului este că Sanna credea că este fericită și într-un loc bun, dar a fost copleșită de un sentiment copleșitor de tristețe și anxietate. Aceste sentimente au fost nu numai neașteptate, ci și intense și emoțional consumatoare. Pe parcursul cântecului durerea Sannei este evidentă prin emoția pe care o exprimă atât prin versurile sale, cât și prin vocea sa.

„Thought I Was Happy” începe ușor, cu accent pe pian. Acest aspect este crucial, deoarece stabilește tonul întregii melodii. Mai mult, stabilește că melodia va urma structura baladei și, prin urmare, va conține o puternică emoție. Cântecul livrează conținutul emoțional promis la început, când ajunge la refren. În refren, Sanna se implică complet în melodie și îi invită pe ascultători să străbată povestea personală pe care încearcă să o transmită. Vocile ei exprimă toată durerea despre care scrie în mod frumos și se simte ca și cum cântecul ar veni direct din inima ei.

Sanna Martinez este o cântăreață-compozitoare, care nu este deloc nouă în lumea muzicală. Sanna a avut multă experiență în trecut lucrând atât ca artist, cât și ca compozitor pe multe hit-uri care au fost difuzate în întreaga lume. De asemenea, a participat la concursuri muzicale și alte activități de acest fel, care au demonstrat promisiunea talentului său ca muzician. Sanna a obținut chiar și experiență muzicală într-un cadru academic, studiind la Dreamhill Music Academy. Sanna are acum EP-ul său de debut disponibil în lume pentru toți cei care vor să asculte.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți