Recenzie: Time After Time – Pascal Letoublon x ILIRA

Recenzie: Time After Time - Pascal Letoublon x ILIRA

Pascal Letoublon își folosește tactici de producție deosebite și colaborează cu puternica cântăreață/compozitoare, ILIRA, pe noul lor single de dance-pop „Time After Time”. Rezultatul este un imn de club, plin de promisiuni lirice de a fi alături de cineva atunci când au nevoie cel mai mult. Melodios, dar intens, cântecul este ca untul, neted și gustos cu o notă de dulceață. Versurile lui ILIRA se rostogolesc pe limbă, topind inimile prin profunzimea lor despre dorința de a fi un prieten și iubit loial, vocea ei fiind la fel de devotată pasiunii melodiei ca și versurile. Pascal Letoublon adaugă arome amestecului făcând ceea ce face cel mai bine: amplificând mesajul cântecului cu producția sa subjugatoare. „Time After Time” este magia EDM-ului în forma sa cea mai bună, cu creșterea constantă a acompaniamentului instrumental straturat și vocile captivante – ridicând povestea cântecului și făcând-o dansabilă.

Începând cu sufletul cântecului, ILIRA cântă refrenul, capturând instantaneu atenția audienței de la primul cuvânt: „Când capul și inima îți spun nu/Să rămân să te țin în timpul nopții/ Voi fi lângă tine/ Time after time.” Devotamentul loial și optimismul înclinat spre jumătatea plină a paharului conferă single-ului un aer delicat, în ciuda amplificării instrumentației. Versurile și muzica lucrează împreună pentru a crea un cântec sincer, pomând valuri energice prin venele cântecului, menținând un ritm magnetic care păstrează atenția ascultătorilor. Plin de beat-uri punctate și acorduri electronice stimulate, „Time After Time” are carisma de a fermeca pe cei norocoși care îl ascultă.

Născut în Estul Franței, Pascal Letoublon este un producător muzical, cel mai bine cunoscut pentru hit-ul său viral „Friendships”. Acest cântec i-a adus 75 de milioane de vizualizări pe YouTube, 40 de milioane de stream-uri și o poziție în topul global Shazam timp de aproape doi ani. De la semnarea cu Universal în 2019, Pascal și-a luat timpul pentru a-și contura meticulos sunetul, demonstrând acest lucru cu cele mai noi lansări precum „Fall in Love” și, desigur, „Time After Time”. Cu faima lui în ascensiune fulminantă, Pascal Letoublon este băiatul de aur al muzicii de dans și are un viitor strălucit în fața lui. Colaboratoarea sa de la „Time After Time”, Ilira Gashi, cunoscută sub numele de scenă ILIRA, este de asemenea o cântăreață/compozitoare glamour, născută și crescută în Elveția, stabilită acum în Berlin, Germania. Prezentându-se în lumea muzicală, ILIRA și formația ei, The Colors, au participat la un spectacol de preselecție pentru concursul Eurovision 2011. Cântecul lor a ajuns pe locul 3, încurajând-o pe ILIRA să se mute în Germania, unde a semnat un contract de publicare cu Sony. De acolo, ea a încheiat un contract discografic cu Four Music în 2018, lansându-și piesa de debut „Whisper My Name”, care include două single-uri în topuri. De-a lungul anilor, ea a continuat să lanseze hituri, inclusiv noua sa colaborare cu Pascal Letoublon, demonstrând că este o artistă care merită să fie urmărită.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți