Recenzie: TIME – Tyler Jarvis

Recenzie: TIME - Tyler Jarvis

„TIME” lui Tyler Jarvis este o abordare perfectă a sentimentelor din primele etape ale unei noi relații. Mai important încă, el arată ascultătorilor că pot trăi aceleași sentimente în prezent. Tyler începe cântecul întrebând-o pe această fată dacă va ține mâna lui și dacă va profita de ocazie. El spune că nu poate ține asta în șah și speră că relația lor va dura. În pre-refren, Tyler spune că pot să conducă toată noaptea spre răsărit și că nu trebuie să-și limiteze iubirea la apeluri video. El face tot posibilul pentru iubita lui și simte că dragostea lor este un cântec de dragoste care va dura pentru totdeauna. Apoi, Tyler introduce titlul cântecului, spunând: „dacă iubirea se scrie cu timp, îți voi oferi tot al meu”. El este atât de îndrăgostit de această fată încât a așteptat o relație ca a lor pentru toată viața lui. În versul al doilea, el descrie cât de mult îi pasă de această fată. El spune că nu are nevoie de somn pentru că ea este „mai bună decât visele lui”. El compară relația lor cu o zi perfectă în mijlocul lui iulie, cu un cer frumos. După ce repetă pre-refrenul și refrenul din nou, Tyler trece la puntea muzicală. El spune că nu contează unde merg, pentru că ea va fi mereu destinația lui. El dă întregul său efort relației „fără a ezita” și timpul petrecut cu fata lui nu este niciodată în zadar. „TIME” transmite un mesaj frumos despre stadiul „lunii de miere” al relației, cu toate miciile caracteristici ale partenerului pe care le iubești.

„TIME” este modul perfect de a surprinde vibrațiile sfârșitului de vară pe măsură ce sezonul se apropie de final. Acest cântec are cu siguranță o atmosferă de dans, dar nu este electronic ca multe hituri de dans; se simte acustic și autentic. Cântecul începe puțin încet, cu o peisaj sonor complex și adânc. Un sintetizator apare și se accelerează pe măsură ce cântecul progresează. Ascultătorii aud mai întâi o chitară groovy, care contribuie la atmosfera de dans. Tobele sunt prezente pe tot parcursul cântecului și sunt puternice și grele. Tyler ar fi putut alege un simplu ritm de tobe 4×4, dar ele sunt mult mai creative decât în ​​cântecele pop obișnuite. Este clar o influență rock în „TIME”. Vocalele lui Tyler sunt lină, în special în refren. În pre-refren și în refren, armoniile sunt frumoase și decadente. Cireașa de pe tort pentru „TIME” este solo-ul de chitară. În puntea muzicală dintre versuri, apare un solo de chitară remarcabil. A fost adăugarea perfectă la cântec și îl completează.

Tyler Jarvis a intrat pentru prima dată în contact cu muzica când tatăl lui i-a dăruit o chitară de Crăciun când avea 13 ani. După ce a luat lecții de chitară de la tatăl și fratele său, el nu s-a mai uitat în urmă. El combină elemente pop cu influențe rock de la marii artiști precum Queen și Don Henley. Muzica lui este definită de versurile lui autentice și captivante. Tyler era originar din Cincinnati, Ohio, dar s-a mutat în Atlanta, Georgia mai târziu în viață. Acum, el a fost în turneu în întreaga regiune de sud-est a țării, dar continuă să cânte în orașul natal. Cu toate acestea, una dintre lucrurile lui preferate de făcut în turneu este să viziteze orașe noi. Tyler continuă să captureze esența autenticității și pasiunii în tot ceea ce face.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți