Recenzie: TIMEZONE – Olivia Lunny

Recenzie: TIMEZONE - Olivia Lunny

Olivia Lunny exudează o versatilitate fără efort în prima lansare a anului, “TIMEZONE”. După cum spune un vechi proverb, distanța face inima să devină mai tandră, iar acea maxima este întruchiparea acestui nou cântec. Mulți se tem de distanța dintre ei și persoanele dragi, ca fiind o forță intangibilă care îi ține despărțiți, dar “TIMEZONE” lovește în punctul sensibil – timpul petrecut separat nu este întotdeauna ceva rău. Dorința din adâncul sufletului ca persoanele tale să fie mereu aproape nu dispare, dar poți schimba felul de a gândi și poți lăsa durerea să te transforme într-o versiune mai puternică a ta, la care nici nu îndrăzneai să visezi. Independența vine cu o energie mare. Viața este cu adevărat în mâinile tale, să o faci exact așa cum îți dorești. Persoana ta este mereu doar la un zbor distanță și când revin, va părea că nu au plecat niciodată. Profită de timpul în care sunt plecați pentru a fi egoist. Dezvoltă-te și încearcă lucruri noi. Găsește liniște în a fi singur și când inevitabil se întorc, iubește-i intens pentru a compensa timpul pierdut. A fi confortabil în propria ta companie este o trăsătură mult dorită și o calitate esențială pentru dezvoltarea personală și relații de durată. Indiferent de fusul orar în care se află cealaltă jumătate de a ta, inimile voastre bătucesc întotdeauna în același ritm, iar timpul petrecut împreună depășește orasul, țara și chiar universul. Prețuiește acele momente petrecute separat ca pe o oportunitate de creștere și timp pentru a te îmbunătăți, iar când aveți din nou posibilitatea de a fi împreună, fiecare secundă petrecută separat va avea perfect sens.

“TIMEZONE” este un cântec alt-pop învăluit în ritmuri hipnotice și sentimente puternice de dragoste și dorință. Această melodie a fost inspirată de o serie de evenimente din viața Oliviei Lunny. Ea s-a mutat pe coasta de vest și a fost pusă în fața propriilor sale provocări legate de dorul de familie și de haosul relațiilor la distanță. A trebuit să găsească momentul potrivit pentru a vorbi cu tatăl ei, când acesta era în India, jonglând cu fusurile orare de pe părțile opuse ale globului. “TIMEZONE” este un cântec încântător, plin de energie și cu un mesaj puternic, cu care toți ne putem identifica. Este neînvinovat, lipsit de griji și, așa cum spune Olivia, “mă face să vreau să conduc de-a lungul oceanului cu geamurile deschise!”. Videoclipul muzical, regizat de Sam Leviton și produs de Jack Birchler, captează perfect temele și atmosfera cântecului. Uită-te la el timp de 3 minute și 8 secunde de evadare, intimitate și o capodoperă vizuală și cinematografică.

Olivia Lunny este o adevărată forță în muzica pop. Această cântăreață și compozitoare canadiană continuă să livreze un gen dinamic de alt-pop, plin de adâncime emoțională, care devine imediat captivant de la prima audiție. A luat prima oară o chitară în mână la vârsta de 12 ani și a scris primul ei cântec, ajungând rapid la faima națională, fiind nominalizată la premiul pentru Artistul anului în categoria pop la Western Canadian Music Awards la vârsta de doar 17 ani. Olivia a obținut și un hit în Top 40 cu single-ul său din 2019, “I Got You”. După lansarea primului său EP, intitulat “To The Ones I Loved”, Olivia Lunny a ajuns să fie o artistă de urmărit. Ea a continuat să lanseze piese cu voci hipnotizante și versuri care resonau, colaborând cu unii dintre cei mai mari artiști din industrie, precum Megan Thee Stallion, Lil Yachty și Bhad Bhabie. Olivia a acumulat peste 15 milioane de stream-uri globale și a primit sprijin din partea celor mai prestigioase surse media. Abia așteptăm să vedem ce urmează pentru ea și știm că va rămâne în playlist-ul fiecărui ascultător, în orice fus orar ar fi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți