Recenzie: Titles – Ben Boden & Amii Dawes

Recenzie:  Titles  - Ben Boden & Amii Dawes

Potrivindu-se într-un mod absolut stelar pentru a livra o baladă la fel de frumoasă ca și „Titles”, artiștii aflați la început de carieră, Ben Boden și Amii Dawes, strălucesc în această piesă care va fi cu siguranță un hit al verii; demonstrând talentele duetului pentru simetrie și simfonie, „Titles” acționează ca un „episod-bottle” muzical, facilitând intimitatea în detrimentul complexității. În timp ce fiecare artist are tendința de a reflecta funcția și sentimentul celuilalt pe parcursul melodiei, convergența lor ridică ștacheta, oferind spațiu pentru o producție subtilă, o orchestrare narativă și multe altele. Dând o notă nouă și incitantă unei formule familiare, „Titles” sigur va aduce căldura … sau poate o ploaie de primăvară târzie … dar în orice caz!

Amii Dawes deschide melodia, un soliloc care introduce texturi delicate și tobe de stabilizare – o combinație eficientă între Lady A, Imagine Dragons și Owl City! Aș spune că atmosfera acestui cântec este „acustică”, dar prezența producției moderne, overdub-urilor – conferă o senzație mai polizată și implicată … o interpretare impresionantă, cu adevărat! La 00:50, Ben Boden intră cu autoritate și durere, trasează armonii acuarelă pe tot parcursul piesei; de aici înainte, tenorul său este un ancoră, aducând contour și profunzime unei baze deja solide! Armoniile și alergările vocale – precum cele de la 2:05 – ilustrează cât de în sincron sunt acești doi muzicieni, alunecând între pian, chitară și raze pline de suflet. Sonor, straturile coboară asupra ascultătorului, precum o ninsoare melancolică … sau o ploaie ușoară … frumos!

Adunând cele mai bune elemente ale teatrului muzical, muzicii pop contemporane și lungului tradiții folk celebrată în America de Nord, Ben Boden și Amii Dawes ies victorioși cu „Titles”! Cei doi locuitori din Midlands, originari din centrul Angliei, se bazează pe zeci de ani de experiență combinată pentru a explora temele abordate; inspirați de identitate, justiție, sunetul și sufletul artei – acești tineri talentați se evidențiază printr-o piesă muzicală puternică și convingătoare. Crescuți cu artiști precum Joni Mitchell, Stevie Nicks, Harry Styles … energie și „excepțional” vor marca în mod cert direcția trupelor în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți