Recenzie: To All My Friends Who Didn’t Make It – Hannah Duckworth

Recenzie: To All My Friends Who Didn't Make It - Hannah Duckworth

Poate fi foarte frustrant să vezi un prieten renunțând la visurile lor și irosindu-și viața fiind nefericit, mai ales când au atât de mult talent și potențial. Ceea ce nu e deloc cazul este când te fac să te simți vinovat de propriul tău succes, când lipsa lor de progres nu este decât vina lor. „To All My Friends Who Didn’t Make It” de Hannah Duckworth este un mesaj sincer către acele persoane care ar fi putut avea totul, dar nu și-au dedicat atât de mult timp și efort precum ar fi trebuit; dar până la finalul cântecului, versurile și tonul devin mai emoționante, când Hannah le spune acestor prieteni „e în regulă”.

Hannah Duckworth este cunoscută pentru stilul ei nostalgic de pop punk din anii 2000, iar „To All My Friends Who Didn’t Make It” se încadrează în această temă cu chitara și tobele sale puternice. Versurile sunt pline de furie și Hannah le interpretează cu un ton sincer de rock n’ roll. Este foarte asemănător cu vechiul Avril Lavigne și Paramore. Chiar și coperta are un sentiment de început al anilor 2000, arătând ca o tablă de inspirație plină de poze tăiate din reviste, inclusiv un telefon cu clapetă, un player de CD-uri și un televizor cu tub.

Hannah Duckworth este o artistă rock indie de pop punk din Seattle, Washington. „To All My Friends Who Didn’t Make It” este cel de-al patrulea ei single, melodia de debut fiind „Stay Quiet” care a fost lansată anul trecut în 2022. Celelalte sale melodii includ „Arsonist” și „SUMMER LOVE” care au fost lansate mai devreme în acest an. „To All My Friends Who Didn’t Make It” a fost produsă de Aaron Gillespie de la Underoath, care a produs și EP-ul viitor al lui Hannah, „Anywhere But Here”, care va fi lansat acest toamnă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți