Recenzie: To Be Honest – Mathilde Anne

Recenzie: To Be Honest - Mathilde Anne

„To Be Honest” este un imn indie introspectiv sfâșietor despre sentimentele complexe care decurg dintr-o trădare. După ce o trădare este realizată, sentimentele și viața ta nu îți fac sens perfect. Ai găsit alinare în altă persoană și acum te confrunți brusc cu realitatea că sinceritatea pe care le-ai oferit-o nu a însemnat nimic pentru ei. Furia ta ar trebui să fie justificată, dar te doare atât de mult să-i urăști. În ciuda acțiunilor crude pe care le-au întreprins, găsind confort și satisfacție într-o altă femeie, furia ta te rănește aproape la fel de mult ca trădarea lor. Speculezi și te întrebi dacă se gândesc la tine în timp ce sunt intimi cu ea și știi cât de ipocrite sunt acțiunile lor. Nu există nimic justificabil în modul în care te-au tratat, dar odată erai dispus să renunți la anii tăi de tinerețe pentru iubirea pe care o aveți. Indiferent câte explicații încearcă să-ți dea, niciodată nu vei putea uita durerea pe care ai simțit-o pentru că i-ai urât. Nu mai este nimic de auzit, deoarece deja le-ai arătat sinceritatea pe care acum încearcă să ți-o arate.”

Cea mai recentă piesă a lui Mathilde Anne este un imn indie soft rock care se concentrează atât pe baza chitarei sale, cât și pe vocea sa. Vocea Anne este cu adevărat aspectul distinctiv al acestui single fascinant. Odată cu fiecare sentiment și cuvânt complex, se întinde o poveste sfâșietoare minunat. Simți fiecare emoție pe care naratorul o descrie prin respirație și notele simple, dar eficiente. Vocea masculină ocazională dă piesei o atmosferă calmă și reconfortantă. Chitara principală te prinde imediat și nu te lasă să-l pierzi din vedere. Înainte de a auzi orice altceva, auzim această melodie cu sunete strălucitoare care stabilește ritmul și atmosfera. Vocile și chitara se împletesc atât de bine încât nu poți concepe unul fără celălalt. Împreună cu subiectul melodramatic, totul funcționează pentru a fi atât de plăcut de ascultat, cât și de trist de simțit.”

Mathilde Anne este o cântăreață-compozitoare din Melbourne, Australia. Anne a făcut cu adevărat senzație pe scenă la doar 20 de ani, cu o carieră respectabilă în spate și în fața ei. Ea este foarte cunoscută în Australia și a fost deja prezentată în câteva publicații, cum ar fi The AU Review, alături de artiști precum Jada Weazel și King Stingray. A interpretat la multe locuri, spectacole și festivaluri muzicale, cum ar fi Mornington Winter Music Festival. Single-urile ei sunt cunoscute în diverse emisiuni de radio din Australia. În prezent, colaborează cu SandHill Records și și-a consolidat statutul de artist prin intermediul acestei case de discuri. „To Be Honest” este al treilea single de pe viitorul ei album de debut, „Normal”, și este încă un imn cu semnificații profunde printre aceste lansări. Asigură-te că o urmărești pe rețelele sociale și ascultă „To Be Honest”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți