Recenzie: Tom Cruise – San Joseph

Recenzie: Tom Cruise - San Joseph

Cea mai recentă piesă a lui San Joseph oferă publicului o înțelegere a modului în care funcționează gândirea sa, evidențiindu-i talentul unic de compunere a cântecelor. „Tom Cruise” detaliază consecințele unei relații toxice și dificultățile care pot apărea în această situație. Când o astfel de relație se încheie, este greu să eviți evenimentele sau obstacolele care te pot face să te întorci la acea relație nesănătoasă. San Joseph își ilustrează propria experiență cu această situație și încearcă să navigheze prin aceste obstacole. În refren, el dezvăluie mesajul ingenios: „Tripwire, tripwire // Un singur pas greșit și mă întorc la tine // Și mă întorc la tine, da // Tripwire, trip // Dar nu sunt Tom Cruise, așa că mă întorc la tine.”

Spre deosebire de omologul său din lumea filmului, San Joseph nu poate realiza aceste cascadorii incredibile. El încearcă să evite laserii și să dezamorseze bombele, dar ajunge să declanșeze alarma și să taie sârma greșită. Această relație toxica este ușor de reîntors și San Joseph recunoaște că „este o misiune imposibilă” să o evite. Metafora folosită pe tot parcursul piesei este o utilizare strălucită a imaginilor folosind referințe familiare din cultura pop pentru a expune această relație nesănătoasă.

„Tom Cruise” combină inspirația din muzica pop din anii ’90 și sunetul individualistic al lui San Joseph pentru a crea o piesă alt-pop de neuitat. Piesa începe cu vocile amortite ale artistului cântând versurile „mă întorc la tine”. Aceste voci rezonante încep să răsune odată cu melodia și ritmul. Vocea lină a lui San Joseph ghidează ascultătorul prin piesă. La jumătatea versului, se adaugă basul subtil și ritmul synth, înainte ca refrenul cu energie ridicată să prindă viață cu producția completă. Producția întregii piese rămâne o structură constantă care exemplifică abilitatea sa nativă de a balansa perfect producția și vocile. Melodia captivantă combinată cu povestea unică face din această piesă o melodie de neuitat, menită să fie ascultată în continuu. Videoclipul muzical corespunzător aduce la viață referințele din filmele de acțiune. San Joseph este văzut purtând în timpul întregului film un costum clasic de agent secret, trecând prin diverse scene din filme de acțiune, cum ar fi un seif plin cu bani, un coridor plin cu laseri și sărind liber dintr-un avion. Toate aceste scene sunt realizate cu San Joseph în fața unui ecran verde care difuzează aceste scene diferite. Acest aspect are scopul de a fi comic și de a atrage atenția asupra faptului că el nu este Tom Cruise, deoarece acest actor de film este cunoscut pentru a face propriile cascadorii live. La sfârșitul videoclipului, San Joseph se vede ieșind din personaj și râzând, apoi, în fundal, se aude râsul său și apare un text care spune: „Joseph a ieșit din personaj și nu a putut continua filmarea. Se pare că el nu este într-adevăr Tom Cruise.” Indiferent dacă aceasta a fost premeditată sau nu, a fost o modalitate inteligentă de a încheia videoclipul și de a-l face plin de umor și distractiv pentru public. Acesta arată personalitatea plină de bucurie a lui San Joseph în timp ce reprezintă în continuare metafora simpatică.

Prin talentul său remarcabil și personalitatea sa pe care oamenii se pot regăsi, „Tom Cruise” merită să fie piesa care consacră San Joseph și să-l aducă în fața succesului pe care îl merită.

San Joseph este un cântăreț și compozitor alt-pop din Melbourne, Australia. El și-a făcut debutul în 2021 cu piesa sa, „Blink Twice”. Piesa are peste jumătate de milion de stream-uri doar pe Spotify. Ulterior, a lansat o versiune acustică a piesei care a adunat stream-uri suplimentare. „Tom Cruise” marchează a cincea sa piesă în total și a doua sa piesă din 2023. În prezent, lucrează la primul său EP, care ar putea fi lansat mai târziu în acest an. Muzica lui San Joseph combină multiple genuri, cum ar fi alternative, indie, retro pop, pop modern și pop-punk, pentru a crea un sunet care îi este unic. Influentele sale provin de la artiști moderni precum Finneas și Dominic Fike și trupe legendare precum Eagles. El continuă să scrie și să lanseze muzică care rămâne în mintea ascultătorilor și să reprezinte cine este ca artist.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți