Recenzie: tomorrow – Lexie Carroll

Recenzie: tomorrow - Lexie Carroll

Recenzie: „tomorrow” – Lexie Carroll

Noul single al lui Lexie Carroll imortalizează pe deplin sentimentul de a fi complet confortabil și în siguranță cu persoana pe care o iubești. „tomorrow” descrie o relație în care, chiar și în cele mai dificile momente, doar faptul de a fi în brațele partenerului îți oferă o copleșitoare stare de confort. Chiar și în mijlocul „unei apocalipse în plină desfășurare în afara casei”, atâta timp cât sunteți împreună, totul va fi bine. Melodia începe cu Carroll cântând refrenul în primul vers: „Mâine pare că nu va veni niciodată.” Acesta introduce ascultătorul în subiectul delicat, înainte de a continua cu versurile înduioșătoare. Apoi cântă: „Ține-mă aici, cu capul pe pieptul tău // Și nu mi-ar păsa dacă lumea ar înceta să se învârtă // Și nu mi-ar păsa dacă nu am face nimic.” Cu doar aceste trei linii simple, Carroll stabilește cu măiestrie atmosfera pentru ascultător, permițându-le să vizualizeze exact ce se întâmplă. Cuplul este mulțumit să stea împreună în acestă tăcere – un tip de tăcere care se găsește doar în cele mai reconfortante și iubitoare relații. Carroll continuă cu această emoționantă idee că este mai mult decât încântată să stea aici cu partenerul și să lase toate îngrijorările acestui lume aspră să se estompeze. La sfârșitul melodiei, ea încheie piesa cu refrenul și un ultim sentiment: „Mâine pare că nu va veni niciodată // Doar ține-mă aici, este în siguranță în brațele tale.” Aceste linii încheie piesa așa cum a început – Carroll culcată cu partenerul ei. Încheie melodia într-un mod frumos și dezvăluie că tot ce a cântat în timpul acestui timp petrecut împreună.

„tomorrow” este o baladă pop soft care constă într-o producție etereală care completează cu ușurință versurile emoționale. Melodia începe imediat cu o chitară electrică într-un ritm rapid, cu un efect de sunet de reverb care creează o atmosferă lină. Modelul de atingere al chitarei se concentrează pe anumite note înalte, cu un bas constant. Pe măsură ce melodia continuă în refren, este introdusă o a doua chitară electrică, adăugând mai mult accent pe bas și oferind o dinamică unică piesei. Când începe al doilea vers, un tobe ușoare sunt adăugate în fundal, adăugând un strat suplimentar piesei. De-a lungul piesei, vocile angelice ale lui Carroll întăresc și mai mult aspectul fermecător, transportând ascultătorul în acest spațiu sigur descris în versuri. Armoniile ei fascinează ascultătorul, accentuând melodia. Piesa se încheie doar cu seducătoarea voce a lui Carroll și muzica de fundal blândă care se estompează încet. Acest lucru încheie piesa într-un mod frumos, evidențiind atmosfera etereală și accentuând vocile captivante. „tomorrow” este o baladă sentimentală despre iubirea adevărată și autentică, iar producția împreună cu versurile evocă în mod natural sentimente de căldură și confort în ascultător.

Lexie Carroll este o cântăreață-compozitoare în vârstă de 18 ani din Londra. Muzica ei este o combinație perfectă de indie, pop și folk. Versurile ei insightfull și vocea ei angelică fascinează ascultătorii și îi face să se îndrăgostească de ea. În 2020, a lansat primul ei single, „Paint Me In Colours”, urmat de primul ei EP, Birthday Cake. În 2021, și-a luat o pauză de la lansarea muzicii înainte de a reveni în aprilie 2022 cu cel de-al doilea ei EP, when the sun came up. Recent, a semnat un contract cu casa de discuri Seven Four Seven Six și a lansat câteva single-uri sub această companie. Urmează să lanseze primul ei EP cu casa de discuri în mai 2023. Muzica sa a obținut susținere din partea Spotify, BBC Introducing și BBC Radio 1’s Future Pop. A susținut un concert cu casa închisă la The Grace din Londra și a susținut câțiva artiști la propriile lor concerte. Continuă să crească ca artistă și atrage sute de mii de ascultători care așteaptă cu nerăbdare fiecare lansare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți