Recenzie: Top 10 – Chloe J

Recenzie: Top 10 - Chloe J

Melodia „Top 10” a lui Chloe J este o piesă la care mulți cântăreți din întreaga lume se pot identifica. Este punctul ei de vedere asupra industriei muzicale și cât de dificil poate fi să te afirmi și să devii mai recunoscut. Ea își dorește să-și facă muzica cunoscută și ar fi încântată să fie pe primele locuri în topuri, dar până unde este dispusă să meargă pentru ca asta să se întâmple? Este conștientă de sacrificiile pe care ar putea fi nevoită să le facă în ceea ce privește personalitatea sa, precum și de faptul că va trebui să renunțe la anumite lucruri în viața personală, dar merită? Sunt oportunitatea de a avea prietenii falsi, presiunea și schimbarea a ceea ce erai odinioară meritul banilor și al faimei?

„Top 10” este o piesă de tip pop, cu un bass puternic și tobe pe care cu siguranță nu le vei rata. În primul vers, Chloe afirmă că „Ei spun că ca să devii superstar trebuie să-ți schimbi personalitatea”. În refren, ea răspunde la această mare întrebare și spune că își dorește ca experiența ei în industrie să fie „reală”. Ea nu vrea să fie exploatată sau să piardă lucruri pe drum pentru a fi în topurile de specialitate. Ea dorește să se simtă fericită și să merite acest lucru. Ceea ce poate veni odată cu statutul de superstar, pentru Chloe, este o schimbare în caracter, pierderea prietenilor adevărați și sentimentul de presiune de a face lucruri care nu se simt corecte pentru a obține mai multă recunoaștere ca artist. Ea nu vrea să facă parte din asta. În refren, ea întreabă: „La ce ești gata să renunți pentru ca toată lumea să-ți cunoască numele?” Aici, își proiectează vocea pentru a sublinia ceea ce vine cu adevărat odată cu încercarea de a ajunge departe în industria muzicală. Potrivit lui Chloe, de multe ori se vor întâmpla situații în care oamenii te vor face să faci sacrificii pentru a-ți asigura mai multă vizibilitate. Ea le spune și altor artiști aspiranți acolo să țină cont și de această întrebare. Cu toate acestea, ea afirmă că, pentru ea, „trebuie să fie real, fără falsitate”.

Chloe J este o cântăreață și actriță în vârstă de 16 ani din Las Vegas, Nevada. Ea are peste 12.000 de ascultători lunari pe Spotify. Cea mai populară melodie a ei este „So Perfect”, cu peste 300.000 de audiențe. În plus față de lansarea de piese și videoclipuri muzicale, ea a fost văzută pe Nickelodeon, în reclame și a cântat la evenimente, precum interpretarea imnului național pentru echipele NHL Golden Knights și NBA Summer League. Ea cântă de la o vârstă foarte fragedă și continuă să crească ca artistă. A început să scrie piese originale la vârsta de 8 ani, a lansat prima sa piesă la vârsta de 12 ani și continuă să prospere la vârsta de 16 ani. Ascultați noul single al lui Chloe J, „Top 10”, disponibil acum pe Spotify și Apple Music!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți