Recenzie: Tornado – Havanna Winter

Recenzie: Tornado - Havanna Winter

„Tornado” de Havanna Winter este o piesă pop care utilizează teme din Vrăjitorul din Oz pentru a-i reaminti ascultătorilor că nu trebuie să le permită persoanelor toxice să îi ducă pe un drum greșit în viața lor. Suntem înconjurați de oameni manipulatori în această lume, dar uneori nu sunt întotdeauna ușor de identificat. Poți crede că cineva are în minte interesul tău cel mai bun, dar intențiile lor reale vor ieși la iveală în cele din urmă. „Tornado” este mesajul lui Havanna pentru tine, să rămâi adevărat(ă) ție însuți(ă) și puternic(ă) împotriva acestor oameni. O greșeală obișnuită legată de ceea ce înseamnă „undeva peste curcubeu” este că se referă la îndrăzneala de a visa și de a nu pierde speranța. Cu toate acestea, în „Tornado”, Havanna folosește adevărata înțeles a ceea ce înseamnă să fii „undeva peste curcubeu” în versurile sale: Trebuie să fii drogat de tot / Să te gândești vreodată că eu / Aș fi iubita ta undeva peste curcubeu, ceea ce înseamnă într-adevăr să trăiești în iluzie și nebunie. Despre noua sa piesă, Havanna a spus: „Acest proiect mi se apropie de inimă. Cred că toți cunoaștem sau am întâlnit oameni care nu sunt sinceri sau nu au în vedere binele nostru în anumite momente ale vieții noastre, iar această piesă am scris-o ca o amintire de a nu lăsa temerile și insicuritățile noastre să învingă și de a ne aminti de propria noastră forță, pentru că toți putem să ne rătăcim uneori.”

Comparând un fost iubit cu personajele din Vrăjitorul din Oz, Havanna cântă următoarele versuri – Ești doar un om de tinichea / Ai un creier ca o cutie de conserve / Ești un laș / Caracteristica ta specială este că ești un leu. Ea îl mai compară cu însuși vrăjitorul, cu cuvintele, Ceva s-a întâmplat și vrăjitorul e doar o înșelătorie. Îmbrăcată ca Dorothy cu papuci sclipitori roșii și împletituri în videoclipul regizat de Éli Sokhn, Havanna Winter ne poartă printr-o experiență Vrăjitorul din Oz; atât în ​​muzică, cât și în vizualuri. Piesa are o progresie de acorduri învechite și îi conferă un sunet pop modern prin producția sa. Cu un zâmbet sarcastic pe față pe tot parcursul videoclipului, Havanna cântă în registru înalt pentru majoritatea piesei, contribuind la efectul visător și clasic din anii 1930.

Havanna Winter este o tânără în vârstă de 17 ani, aspirantă cântăreață pop, actrițăși influencer viral pe TikTok, care s-a născut în Norvegia, dar s-a mutat în California la vârsta de nouă ani. Cu peste 3 milioane de urmăritori pe TikTok, Havanna și-a câștigat inimile generației noastre actuale. A lansat single-ul său de debut ca artistă în 2022, intitulat „Rain Rain Go Away”. De atunci a lansat încă 5 single-uri, inclusiv „Tornado” și o melodie de Crăciun intitulată „Daddy’s Kissing Santa Claus.” Înafară de „Tornado”, Havanna a lansat o piesă în această primăvară intitulată „Death Wish”, care are un sunet mai moale, de baladă acustică. Puteți verifica mai multe despre Havanna și muzica ei urmărind-o mai jos!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți