Recenzie: Tragic – Hello Sister

Recenzie: Tragic - Hello Sister

Toți am avut acel prieten care credea că lumea se învârte în jurul lor. E istovitor, nu-i așa? Majoritatea conversațiilor pe care le ai cu ei se referă în mod constant doar la ei și la problemele lor, nimic mai mult. A directiona această energie către alții, mai ales când este constantă și negativă, este cu adevărat epuizant. În piesa „Tragic”, trio-ul de pop-rock Hello Sister îi spun acestei persoane că poate problema este, de fapt, în ei și că nimeni nu are timp pentru asta. Cred că și eu aș fi de acord cu asta.

În această piesă extrem de energică, vei simți cum muști din cap, poți auzi chitara electrică și tobele care conferă o senzație plină de viață ascultătorilor, incitându-i să se ridice în picioare și să danseze în același ritm. Nu este nimic în neregulă să te plângi, dar devine o problemă atunci când faci totul despre tine de fiecare dată când vorbești cu un prieten. Să-ți transferi problemele altora, să fii plin de dramă și să nu lași lucrurile să se rezolve duce, în cele din urmă, doar la un singur rezultat. Vei alunga prietenii. Aceasta va fi rezultatul final, deoarece drama este singurul lucru de care se vor gândi atunci când te vor vedea. Este o situație epuizantă, iar nimeni nu își dorește asta. Ei abordează sfârșitul unei prietenii din acest motiv spunând: „Mă implic mereu în dezordinea ta și trebuie să mă distanțez”, precum și: „Nu voi ezita, să vezi cum te abandonez”. Sincer, sunt sigur că toți am face același lucru, nu-i așa?! Să-i lași pe acești „prieteni” deoparte este, cu siguranță, eliberator. Tot ce vrei într-o prietenie și într-o conversație sunt energie pozitivă și vibes bune. Să fii plin de dramă și să vorbești non-stop despre tine îi face pe ceilalți să se simtă folosiți, iar în cazul de față, Hello Sister s-a simțit exact așa. Ei împărtășesc: „Cred că m-am săturat să fiu folosit”. Promit că întrebarea despre ziua lor sau altceva în afara a ceea ce te enervează poate merge mult mai departe. Își exprimă și mai mult frustrarea prin întrebarea: „De ce tu ești singurul lucru despre care vorbim” și afirmând că această persoană este: „Mai preocupată de drama ta decât de mine”. În cele din urmă, ultima strofă a piesei este o realizare și un mesaj învățat de-a lungul acestui proces. „Dacă viața este atât de tragică, poate problema ești tu.” Exact!

Hello Sister este un trio de surori care sunt cântărețe și compozitoare din Orlando, Florida. Această trupă este formată din Grace, de 16 ani, care este vocea principală și cântă la claviatură și bas, Gabriella, de 15 ani, care cântă la chitară electrică, și Scarlett, de 14 ani, care cântă la tobe. Aceste adolescente sunt incredibil de talentate, cu vocile lor impresionante, sunetul lor diferit și interpretările lor pline de energie. Împreună, sunt fenomenale de urmărit și reprezintă o gură de aer proaspăt în scena muzicală. Poate le-ai văzut și la sezonul 16 al emisiunii „America’s Got Talent”, unde au interpretat una dintre piesele lor originale, „Middle Schooler”. Au primit patru da-uri și au trecut mai departe. Descoperă mai multe despre Hello Sister urmărindu-le pe rețelele lor sociale cu link-urile de mai jos, și ascultă sau cântă cot la cot cu ultimul lor single, „Tragic”, care este acum disponibil pe Spotify și Apple Music!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți