Recenzie: “Trees – Daphzie

Recenzie: “Trees - Daphzie

Credit foto: Charlie Kelly Photo

„Trees” de Daphzie este o piesă care are toate elementele cele mai bune ale muzicii pop, rock și indie, făcând-o o combinație minunată și unică de sunete ce aparțin doar Daphzie. Versurile descriu sentimente de copleșire provocate de emoții precum anxietatea și singurătatea. Piesa are o atmosferă mohorâtă și plină de anxietate, perfectă pentru detaliile și trăirile universale. „Trees” este un cântec încântător și are o vibrație similară cu artiști precum Beabadoobee, Slowly Slowly și Pale Waves. Vocea delicată a lui Daphzie se completează perfect cu chitara puternică care te face să dorești ca piesa să fie mai lungă. În ansamblu, este o piesă senzațională pe care trebuie să o asculți.

„Trees” începe cu un peisaj sonor de chitară liniștită. Când Daphzie începe să cânte despre sentimentele sale, chitara începe să se intensifice. Modul în care melodia se construiește pe măsură ce descrie intensitatea emoțiilor pare să reflecte intensitatea versurilor. Această iluzie face ca fiecare refren să pară un climax al sentimentelor. De asemenea, face ca versurile ulterioare să sune ca și cum ar fi ieșit din acest spațiu mental nefavorabil, deoarece melodia se calmează, în special în momentul în care repetă versurile finale: „Am știut întotdeauna”. În ansamblu, este o piesă incredibilă care echilibrează lirismul emoțional și instrumentația fenomenală.

Daphzie, cunoscută anterior sub numele de Lili Crane, este o chitaristă, cântăreață și compozitoare din Newcastle, Australia. Ea a avut o pasiune pentru muzică încă de când era mică și a început să cânte în pub-uri la vârsta de 14 ani. La vârsta de 15 ani, talentul ei a fost recunoscut și a câștigat un concurs în Brisbane care a dus-o la Nashville pentru a lucra la muzica ei country. Pe măsură ce a crescut, direcția muzicală s-a schimbat și a început să facă rock/pop indie, iar la vârsta de 17 ani a lansat un EP intitulat „In My Head”. Datorită succesului acestui proiect, a putut susține propriul spectacol. Pe parcurs, ea și-a schimbat numele de scenă în Daphzie și a concertat la popularul Festival Gum Ball din 2023.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți