Recenzie: trigger – Ysabel

Recenzie: trigger - Ysabel

„trigger” este o comoară ascunsă care se concentrează asupra amorțelii brute a mâniei, aruncând lumină asupra unor sentimente intense de furie, atât de intense încât cineva ar putea să nu simtă nimic. Pictând o imagine perfectă a furiei, a regretului și a amorțelii în versurile ei, Ysabel are o conexiune personală cu această perspectivă la care mulți se pot identifica, dar pe care puțini o discută deschis. Voința ei de a înfățișa partea urâtă a altora cu o sinceritate neînduplecată cu privire la emoțiile complicate și perspectivele conflictuale o diferențiază ca fiind cineva autentic și direct despre sine însăși.

Colaborând cu artista de muzică electronică pop Megan Lara Mae și producătorul talentat Ben Loveland, Ysabel demonstrează amestecul unic al melodiilor dulci printre versurile incisive. Intenția lui Ysabel cu acest capodopera depășește să evidențieze doar o emoție sau o perspectivă; în schimb, ea intenționează să angajeze conversații sincere care recunosc propria ei vulnerabilitate și compasiune, amintind ascultătorilor săi că conexiunile autentice sunt construite prin experiențe comune și prin inspirația reciprocă de a fi mai buni. Muzica lui Ysabel luminează și rezonază cu oricine, punând atenție în mod necesar la recunoașterea și dezcondiționarea declanșatorilor cuiva.

Intrând în etapa de rebranding, Ysabel se concentrează pe creșterea și reziliența sa ca interpretă, compozitoare și creator, ceea ce este o dovadă a tăriei sale mentale și a determinării sale. Ca femeie neagră din Marea Britanie, ea recunoaște stigmatele legate de sănătatea mentală, iar albumul său viitor se concentrează exact pe acest aspect. Construit pe experiențele sale personale de-a lungul unei perioade de un deceniu, de la diagnosticarea depresiei acum zece ani la diagnosticarea cu ADHD și GAD acum doi ani, Ysabel reflectă asupra ultimului său deceniu și clipa în care bătăliile mentale îi modelează perspectiva și viziunea asupra lumii.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți