Recenzie: trippin – JAY II

Recenzie: trippin - JAY II

Uneori este ușor ca dragostea să te clintea puțin. Îndrăgostirea te poate face să te simți nesigur și poate chiar neechilibrat. Jay II abordează astfel de sentimente în noul lor single, „trippin”. Piesa relaxată vorbește despre senzația de dezechilibru în dragoste. Mergând în direcția aceasta, „trippin” include versuri precum „Still you got me trippin on your wave/Strip me all away when I see your face/Losing nights and days/Before you go.” Versurile par să sugereze o pierdere a simțului de echilibru într-o relație, posibil pierderea propriei identități și a timpului pe parcurs. Cu acest mesaj ușor de identificat și un sound eclectic și atrăgător, „trippin” este o nouă adiție incendiară în lumea alt-pop.

„Trippin” emană o energie relaxată și melancolică care te lasă cu dorința de mai mult. Dând o notă de nostalgie, piesa include o secțiune de corzi cântate și sintetizatoare întunecate inspirate din anii ’80. Vocile senzuale ale lui Hailey J. fură întreaga scenă, umplându-ne urechile cu o atmosferă sexy si seducatoare. În jurul celei de-a doua reprize, „trippin” se remarcă prin pulsul chill-out al liniei de sintetizator care pică pentru prima dată. Jay II ne oferă un sunet electropop matur și sofisticat în acest single memorabil, înțesat cu versuri și peisaje sonore de sintetizator și melodii uimitoare. Sunetul creat de această trupă este pe aceeași treaptă cu artiști precum BANKS, Massive Attack și Tei Shi.

Jay II, pronunțat „Jay al Doilea”, este o trupă impresionantă cu o poveste interesantă. Piesele lor sunt alcătuite din vocea lui Hailey J. și producția lui Jay Phoenix. Ambii au origini în lumea muzicii clasice, Hailey J. având experiență în opera iar Jay Phoenix fiind pianist și compozitor de concerte. Ei s-au cunoscut datorită intereselor comune în lumea muzicii EDM/pop și a asemănărilor în pregătirea lor muzicală. Jay II are sediul în Los Angeles și este o formație în ascensiune în scena alt-pop. Unele dintre cele mai populare lansări ale lor includ piesele „Paradise Circus”, „Worth It”, „Please Don’t Let Me,” și „eleven eleven”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți