Recenzie: Trucker – Karly Driftwood

Recenzie: Trucker - Karly Driftwood

Drumul deschis pe care-l cunoaște bine cei care au o minte plină de gânduri și un suflet plin de tristețe nu e străin pentru Karly Driftwood, ale cărei ultim single „Trucker” descrie sentimentele de singurătate care pot conduce la o călătorie solo. În timp ce își explică dorința de a deveni camionagiu ca să poată „conduce pentru totdeauna”, Karly detaliază micile momente din viață care pot duce la tentația de a trăi în izolare. Deși nu este declarat în mod explicit, single-ul aludează la libertatea agridulce de a renunța la viața ta pe termen nelimitat.

Ascultă „Trucker” aici!

Acordurile chitarei delicate deschid single-ul, conducând la versuri șoptite blând despre dorința de o viață diferită. Aceeași instrumentație purtătoare alături de versuri și refrenul sunt potrivite pentru starea de contemplare persistență. Doar în punte, artistul ridică ritmul și întărește emoția resimțită prin versurile sale.

Cântăreața și compozitoarea născută în Virginia și stabilită în Nashville, Karly Driftwood, îmbrățișează un sunet unic care îmbină mai multe genuri în ceva fundamental autentic. Versurile cu o tentă întunecată și rebelă combinate cu sunetele pop-country liniștitor oferă o senzație rară, greu de găsit în scena muzicală de astăzi. Adesea o poți găsi în diverse cafenele și baruri din Nashville interpretând lucrările sale originale. Cu 2022 fiind anul în care își face debutul în streaming, cu siguranță vine multe în viitor pentru Karly.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți