Recenzie: Trust Fund Baby – FLEUR ROUGE

Recenzie: Trust Fund Baby - FLEUR ROUGE

„Trust Fund Baby” este prima dintre cele patru piese incluse în viitorul EP al lui FLEUR ROUGE. Noul și proaspătul single aduce o nouă abordare ciudată și ștrengărească în lumea electropop-ului. Urmează stilul obișnuit de compunere al lui FLEUR, cu inspirație din viața și experiențele sale personale. Într-un mod distractiv și jucăuș, „Trust Fund Baby” explorează viața lui FLEUR crescând alături de persoane mai privilegiate. Povestea piesei aruncă o privire asupra avantajelor care vin odată cu statutul social și averea superioară, în timp ce muzica menține un ton mai ușor și animat. O combinație solidă de atrăgător și îndrăzneț, „Trust Fund Baby” este începutul perfect pentru viitorul EP al lui FLEUR.

FLEUR ROUGE se abate puțin de la munca sa anterioară, renunțând la ritmurile aspre și melodiile intense caracteristice, în favoarea unei vibrații mai relaxate de pop comercial. Piesa este plină de beat-uri dominante și sunete îndrăznețe, oferind „Trust Fund Baby” un peisaj sonor captivant și îndrăzneț. Vocile lui FLEUR variază de la întunecate și senzuale până la ușoare și diafane, aducând melodii de neuitat. În registru său joasă, vocea sa este comparabilă cu cea a artiștilor ca Banks sau Billie Eilish, dar atunci când trece în registru înalt, vocea sa capătă o calitate asimilabilă cu Halsey. Sunetul nuanțat creat în „Trust Fund Baby” aduce a numeroase piese ale lui BANKS, inclusiv „Lovesick,” „Trainwreck,” și „Gimme”.

FLEUR ROUGE, o cântăreață-compozitoare jumătate engleză și jumătate franceză, a făcut o intrare plină de foc în industria muzicală. Primul ei single a fost „Growing Pains,” care a răsunat în urechile noastre la sfârșitul lunii februarie 2020. A câștigat sprijin din partea unor nume sonore precum programul BBC’s Music Introducing din Manchester și echipa editorială a Spotify, punând „Growing Pains” pe lista de difuzare a muzicii pop noi în Regatul Unit. După debutul său, FLEUR a lansat mai multe single-uri între 2020 și acum, printre care „SHE,” „Hype,” „Gameboy,” „What Makes You Think I Care?,” și „Wasteland”. FLEUR a menționat că are mai mulți artiști care îi servesc ca inspirație creativă, printre care se numără Christine and the Queens, Lorde, Billie Eilish și BANKS.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți