Recenzie: Try Me – Marcus McCoan

Recenzie: Try Me - Marcus McCoan

In noul său single, „Try Me”, Marcus McCoan se întâlnește cu The Weeknd și The 1975, cu un twist electronic; o bucată dulce pentru urechi ce emană voci seducătoare, romantism liric și producție iluminată. Marcus McCoan tânjește după iubirea cuiva care este precaut în a avea încredere, cântând versuri doritoare în refrenul cântecului, „Sunt aici doar să-ți ofer tot iubirea mea/ Deci de ce nu încerci?”. Pe parcursul cântecului, se poate simți dorința pentru o iubire reciprocă prin versurile irezistibile și instrumentația incitantă, oferindu-ți o furtună de euforie sinestezică neașteptată.

Demonstrându-și talentul în producție, Marcus McCoan este o forță imparabilă în „Try Me”. Single-ul său este o dovadă a admirației sale, cu o producție intensă, plină de valuri de chitare electrice melancolice, un strat plin de electronice, sintetizatoare ce radiază neon și voci apetisante. Ridicând conținutul liric al piesei, plin de dorință afectuoasă, muzica vivace este o savoare palpitantă în sine, lăsându-te cu o poftă nestăpânită de mai mult.

Marcus McCoan este un muzician cu vânzări multiple și renumit din Cornwall, Marea Britanie. El a fost recent în turneu alături de steaua globală Natalie Imbruglia, în cadrul turneului aniversar al acesteia la împlinirea a 25 de ani de carieră, și a scris piese pentru mega trupa de K-pop, BTS – ajutându-l astfel să-și găsească drumul ca artist solo. În plină ascensiune în industrie, el este un artist nou și strălucitor, concentrat acum pe cariera sa, făcând muzică și planificând concerte pentru proiectele sale. Cu cel mai nou single al său, „Try Me”, și numeroase alte cântece în numele său, Marcus McCoan este o comoară a compoziției muzicale în lada de electronica.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți