Recenzie: Try to Get Away – Carlyn

Recenzie: Try to Get Away - Carlyn

Iubirea este o puternică emoție, deoarece este o forță gravitațională care poate aduce împreună două persoane. Acesta este motivul pentru care despărțirile sunt dificile, deoarece poate fi greu să se desprindă această conexiune brusc. Dorința, pe de altă parte, este și mai puternică. Noi tânjim după adrenalina momentelor de afecțiune fizică. De fapt, dorința poate elibera dopamină în creier, o substanță chimică care ne face să ne simțim bine. În cântecul ei, „Try to Get Away”, Carlyn cântă despre forțele iubirii și dorinței care îi readuc împreună pe cei doi foști iubiți. Știu că relația lor este toxică. Cu toate acestea, cei doi continuă să cedeze acestor sentimente în loc să încerce să se îndepărteze.

Ceea ce mi-a plăcut la această melodie a fost instrumentația, în special linia de bas. Sună înșelător. Am crezut că a fost menit să fie o reprezentare muzicală a mersului. Dacă da, este destul de ironic deoarece cei doi iubiți nu se țin departe unul de celălalt. În refren, versurile declară că încercarea de a se îndepărta unul de celălalt este un „joc preferat”. Acest lucru înseamnă că nu au nicio intenție să o facă în realitate. În a doua strofă, Carlyn cântă despre regretul de a ceda în dorință și cât de dificil este să mergi mai departe. Apoi se întoarce la refren și cedează din nou în fața dorinței. Îmi place acest format, deoarece face o treabă bună în ilustrarea unui ciclu toxic.

Carlyn este o cântăreață/compozitoare canadiană ale cărei cele mai mari inspirații muzicale sunt Billie Eilish și Miley Cyrus. Ea este deosebit de pricepută în genul „nightmare pop”. Acesta este o combinație de melodii înspăimântătoare și versuri despre iubire și viață. O puteți auzi cu siguranță pe linia de bas misterioasă a piesei „Try to Get Away”. Aceasta este și mai evidentă în cealaltă sa piesă single din 2023, „Sleeping With Penelope”. Aici, instrumentația este lentă și înspăimântătoare, în timp ce Carlyn reflectă asupra trădării unei persoane pe care o credea cea mai bună prietenă. Mi-a plăcut să ascult piesele lui Carlyn și abia aștept să aud ce mai vine de la ea! Urmați toate rețelele ei de socializare de mai jos pentru a fi primul care află despre orice lansare nouă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți