Recenzie: twenty something – Jessica Morale

Recenzie: twenty something - Jessica Morale

A fi în anii ’20 este o perioadă de transformare foarte mare, iar când simți greutatea acestei tranziții în maturitate, s-ar putea ca uneori să nu te simți în locul potrivit. Aceasta poate duce la emoții care variază de la confuzie și frustrare până la depresie. Noul single al lui Jessica Morale, „twenty something”, abordează toate aceste sentimente confuze într-un balad puternic. Combinația dintre vocea incredibilă a lui Morale și versurile solene pe care le împletește în perfecțiune cu ritmul face ca piesa să fie extrem de ușor de înțeles și o modalitate semnificativă de a te elibera de aceste emoții. Este important să reflectăm asupra acestor emoții pe măsură ce le simțim, lucru pe care Jessica îl face foarte clar în muzica ei.

Jessica ne atrage în primul vers al cântecului cu o melodie foarte relaxată și ușoară. Apoi ne atrage atenția cu vocea sa clară și profund emoțională pe măsură ce cântă peste fundalul piesei. Noi, ca ascultători, putem auzi puterea și simți intensitatea cuvintelor sale încă de la primul moment și suntem captivați de vocea ei pe măsură ce se desfășoară în refrenul cântecului. Jessica demonstrează o gamă impresionantă și o abilitate de a simți muzica pe măsură ce ritmul se accelerează în al doilea vers, cu un strat vocal prezent în a doua jumătate. Cu toate că subiectul este puțin mai întunecat, Jessica păstrează un ton optimist pe tot parcursul cântecului, iar acest contrast funcționează bine pentru a transmite mesajul cântecului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți